Beşiktaş, Taktik Çalıştı

Beşiktaş, Taktik Çalıştı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Siyah - beyazlıların antrenmanını ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete...

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Siyah - beyazlıların antrenmanını ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da izledi.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası 5’e 2 ve pas çalışması yapan futbolcular, dar alanda oyun kurma çalışmasıyla idmana devam etti. Taktik hazırlık programı sonrası yarım sahada yapılan çift kalem maçla siyah-beyazlılar günü tamamladı.

Antrenmana milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Atınç Nukan ile tedavisine devam edilen Demba Ba, Veli Kavlak, Necip Uysal ve grip olan Uğur Boral katılmadı.

Öte yandan, Ankara Öveçler Futbol Okulu'nda eğitim gören öğrenciler, akşam çalışmasını izledi ve antrenman sonrası oyuncularla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla devam edecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.