Beraberlik serisine son vermemiz lazım

Beraberlik serisine son vermemiz lazım

Bank Asya 1. Ligin 13. haftasında Akhisar Belediye Gençlikle deplasmanda karşı karşıya gelen ve mücadeleden 1 puanla ayrılan Konyasppor, kaçan galibiyete yanıyor.

Bank Asya 1. Lig’in 13. haftasında Akhisar Belediye Gençlik’le deplasmanda karşı karşıya gelen ve mücadeleden 1 puanla ayrılan Konyasppor, kaçan galibiyete yanıyor. Maçtan sonra bir hayli üzgün olduğu gözlenen teknik direktör Osman Özdemir, iyi mücadele ettiklerini, maçta 1-0 öne geçmelerine rağmen, basit bir gol yiyerek 3 puanı kaçırdıklarını söyledi. Özdemir iyi mücadele ettiklerini belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

 

“Bu ligde aldığımız 8. beraberlik.  Bu maçların birkaçını kazanmış olsaydık bugün zirvede olurduk. Artık bu beraberlik serisine bir son vermemiz lazım.  Maça gelince, rakibe oranla daha çok gol pozisyonuna giren taraf biz olduk. 1-0 öne geçtik ve skor avantajı yakaladık. Ancak basit bir hatadan, adam paylaşmada sorun yaşadık ve golü yedik.  Maçta sayılmayan gollerimiz var. Yorum yapmak için maçı televizyondan izlemek lazım.  Centilmence bir maç olduğu için iki tarafı da kutluyorum. Ben oyundan ve mücadeleden memnunum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.