Benzine zam yolda

Benzine zam yolda

Akaryakıt fiyatları kasım ayında da zamlarla yoluna devam ediyor. Benzin fiyatları cumagecesinden itibaren yeniden zamlanıyor. Benzinin litre fiyatına gelecek zam miktarı perşembe günü kesinleşecek.

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam geliyor. Akaryakıt sektörü kaynakları, cuma gecesinden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına zam geleceğini bildirdi. Benzin fiyatları geçtiğimiz aylarda aldığı peş peşe zamlar sonrası sürücülerin tepkisini çekmişti. Dolar kurunun artmasıyla akaryakıt fiyatları da durumdan nasibini aldı. Benzin fiyatları kasım ayının ilk zammını almaya başlıyor.

BENZİNE ZAM GELDİ Mİ?

Benzin fiyatları yeni bir zam ile karşı karşıya. Akaryakıt ürünlerinden LPG otogaz fiyatlarına son olarak pazartesi gecesinden itibaren 25 kuruş zam gelmişti. Geçtiğimiz ay akaryakıt fiyatlarına gelen zam yağmuru ile sürücüler ekonomik olarak zorluk yaşadı. Benzin fiyatlarına 26 Ekim tarihinde 44 kuruş, 27 Ekim’de ise 28 kuruş zam gelmişti akabinde 25 kuruşluk bir indirim gelmişti. 10 Kasım gece yarısından itibaren ise benzin fiyatları 32 kuruş daha indirimle satılmaya başlamıştı.

BENZİN FİYATLARI ZAMLANIYOR

Akaryakıt sektörü kaynakları şimdi ise benzin fiyatları için zam geleceği yönünde bilgilendirme yaptı. Benzin fiyatı cuma gece yarısından itibaren gelecek zam ile satılacak. Fakat fiyat artışının ne kadar olacağına dair karar perşembe günkü ekonomik verilere göre şekillenip resmi olarak duyurulacağı öğrenildi.

ZAM ÖNCESİ BENZİN FİYATLARI 17 KASIM 2021

Benzin fiyatları şuan Güneydoğu Anadolu bölgesi genelinde 8,50 TL’ye geçti. İstanbul’da benzinin litre fiyatı akaryakıt istasyonuna göre 8,10- 8,15 TL arasında satılıyor. İzmir’de benzin fiyatı 8,18 TL, Ankara’da benzin fiyatı 8,16 TL, Antalya’da benzinin litre fiyatı 8,30, Bursa’da benzin fiyatı 8,13 TL, Adana’da benzin fiyatı 8,24 TL, Şanlıurfa’da ise benzin  8,27 TL’den satılıyor. İl il benzin fiyatları akaryakıt istasyonuna göre değişkenlik gösterebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum