Ben bilmem kulübüm bilir

Ben bilmem kulübüm bilir

Torku Konyaspor’un genç stoperi Selim Ay, Beşiktaş ile adının geçmesi noktasında net konuştu. Selim transferinde öncellikli söz hakkının kulüpte olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’de stoper sıkıntısı sürerken, büyüklerin gözü Torku Konyaspor’un genç oyuncusu Selim Ay’a çevrildi. 2 yıl öncesinde yaşanan transfer yasağı sonrası A takıma çıkan ve 3 sezondur büyük bir özveri ile çalışan Selim’in en ciddi taliplisi ise Beşiktaş.

Yurt dışından bazı isimlerle görüşmeleri süren Beşiktaş’ın listesinde Torku Konyasporlu genç oyuncu da var. Fenerbahçe maçında da izlettirilen Selim Ay tam not alırken, transfer noktasında ise henüz net bir görüşme yok. Oyuncu ile menajeri vasıtasıyla iletişime geçildiğini Selim Ay’da doğrularken, kulübe gelen resmi bir teklif bulunmuyor.

SELİM’İN TAVRI NET

Beşiktaş gibi büyük bir camiada forma giymenin her Türk futbolcunun hayali olduğunu belirten oyuncu transferi noktasında ki tavrı ise net. Haber 1903 isimli internet sitesine konuşan genç oyuncu Başkan Ahmet Şan’ın görüşlerini dile getirerek kendisini isteyen kulüplerin öncelikle kulübü ile anlaşması gerektiğini ifade etti.

KARŞILIĞINI ALAMADIK

Bu arada rakibi çok iyi analiz ettiklerini ve maça da iyi başladıkları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak Selim Ay, "Golü bularak öne geçtikten sonra rakip baskılıymış gibi göründü. Ama net bir pozisyon vermedik. Duran toptan yediğimiz golle soyunma odasına 1-1'lik skorla gitmemiz bizim için iyi olmadı. Herkes ikinci yarının Fenerbahçe baskısıyla başlayacağını düşünse de bunun tam tersi oldu. İkinci devrenin hemen başında direkten dönen topumuz ve pozisyonlarımız vardı. Bunlarda ikinci golü bulsaydık skor daha farklı olabilirdi. Ama yine bir duran toptan kalemize ikinci golü gördük. Beraberlik için son dakikalardaki baskımız sonuç getirmedi ve neticesinde hak etmediğimizi herkesin gördüğü ve kesinlikle oyunumuzun, mücadelemizin karşılığı olmayan bir yenilgi aldık. Sağlık olsun. Mücadelelerinden dolayı tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Biz inanıyoruz ki böyle oynayarak ligde iyi yerlere geleceğiz. Bu maçta olmadı. Ama Sivasspor karşılaşmasında iyi oynayıp, iyi mücadele ederek karşılığını alacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.