Belirsizlik can sıkıyor

Belirsizlik can sıkıyor

Konyaspor, tesislerinde sürdürdüğü 1. dönemini bugün tamamlıyor. Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, yeni sezona 30 kişilik kadro ile hazırlandıklarını söyledi

Konyaspor’da, lig hazırlıklarının birinci dönemi bugün sona erecek. Transferde ise, yeni bir gelişme yok. Yeni sezona hazırlıklarına, geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan ve bu dönem içerisinde günde çift antrenman yapan ve sağlık kontrolünden geçen yeşil-beyazlı takımda, hazırlıkların birinci dönemi bugün sabah yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Konyaspor’da önceki akşam, Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Ali Dere, Uğur Bulut ve Semih Aydilek dışında kalan tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra üç gruba ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak çift kale maç yaptı.
Kartallar, dün sabah ise, genel kuvvet çalışması yaptılar. Antrenmana sakatlıkları süren Ali, Uğur ve Semih ile birlikte sağlık kontrolüne giden Robak ve Neca katılmadı. Dün akşam saatlerinde de teknik-taktik çalışan yeşil-beyazlılar,  bugün sabah yapacakları antrenmanın ardından izine çıkacaklar. İkinci dönem hazırlıklarının yapılacağı Isparta Davraz kampında çalışmalar 13 Temmuz Cuma günü başlayacak.
ÖZKARA, BELİRSİZLİKTEN YAKINDI
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, yeni sezona 30 kişilik kadro ile hazırlandıklarını söyledi ve Robak’ın durumunun belirsizliğinden yakındı. Isparta kampına da 30 kişilik kadro ile gideceklerini söyleyen Özkara, Anadolu Selçukluspor’a gönderecekleri futbolcuların ikinci kamp döneminin ardından belli olacağını vurguladı. Özkara, “Bizi, Robak'ın belirsizliği düşündürüyor.  Yönetim Robak kaldı desin ki, ona göre hazırlanalım. Robak için şu anda herhangi bir gelişme yok” dedi. Konyaspor’da transfere çalışmalarının ise askıya alındığı bildirildi. Transfere, Davraz kampı sırasında görülecek eksikliklere göre yeniden başlanacağı kaydedildi. Ancak, bazı futbolcularla görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Bunların içerisinde de bir stoper ve bir forvet oyuncusu bulunduğu ileri sürüldü.
MUHAMMET, İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor’un genç futbolcusu Muhammet Yürükuslu, geride kalan sezonda Süper Lig beklentisine cevap veremedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Muhammet, yoğun tempoda başladıkları yeni sezon hazırlıklarının son derece yararlı geçtiğini ve tek düşüncelerinin birlikteliği tüm sezona yayarak Süper Lig hedefine ulaşmak olduğunu belirtti. 2011-2012 sezonunda Süper ligi play-off maçlarında kaçırdıklarını belirten Muhammet Yürükuslu, açıklamasını şöyle sürdürdü.
 “Aslında kimse bizden bunu beklemiyordu. Ama sonuna kadar getirip Süper Lig biletini orada kaçırmak herkesten fazla bizleri üzdü. Ancak nasip değilmiş. Şimdi yeni bir teknik heyet, aramıza katılan yeni ağabeylerimiz ve arkadaşlarımızla beyaz bir sayfa açtık. Çalışmalarımız gayet iyi ve neşeli bir şekilde devam ediyor. Uyum sorunu yaşamadık. Daha önce tanıdığımız arkadaşlarımızın olması bu süreci çabuk geçmemizi sağladı. İyi bir takım olduğumuza inanıyorum. Lige kadar önümüzde yaklaşık 1,5 aylık bir süre var. Bu sürede yapacağımız çalışmalar ve oynayacağımız özel maçlar ile en hazır şekilde sezona gireceğimize inanıyoruz. Tüm çalışmalarımız başarılı bir sezon geçirmek ve sonunda Konyaspor’u Süper Lig’e taşımaktır.”
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.