Beleş: Zaman gerekiyor

Beleş: Zaman gerekiyor

Üniversitespor, lig hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Tecrübeli koç İsmail Beleş, antrenman eksiklerinin bulunduğunu ve bunu kapatmak ve lige hazır olmak için çok çalıştıklarını söyledi

Yeni sezonda 2. Lig’de mücadele edecek olan Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı lig hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Uşak’ta düzenlenen özel turnuvada gücünü deneme fırsatı bulan ve arzu ettiği sonuçları alamayan Üniversitespor, antrenman açıklarını gidermek için aralıksız çalışıyor. Taktiksel idmanların yanında kondisyon çalışmalarına da ağırlık veren sarı-mavililer, rakipleri arasındaki farkı lif başlayana kadar kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Üniversite’nin tecrübeli antrenörü İsmail Beleş lig öncesi son hazırlıkları değerlendirirken Takım olma yolunda çok önemli mesafeler kat ettik. Ancak sezona geç başlamamızdan dolayı diğer takımlara oranla 20-25 günlük bir eksiğimiz var. Bu takım ligde çok işler yapacak. Kendinden söz ettirecek ve o heyecanlı örnek taraftarı ile mutlu sona erecek dedi.
Selçuk Üniversitesi Basketbol takımının başarılı ve tecrübeli antrenörü İsmail Beleş lig öncesi son hazırlıkları değerlendirirken  Takım olma yolunda çok önemli mesafeler kat ettik. Ancak sezona geç başlamamızdan dolayı diğer takımlara oranla 20-25 günlük bir eksiğimiz var. Ama Konya spor kamuoyu rahat olsun. Bu takım ligde çok işler yapacak. Kendinden söz ettirecek ve o heyecanlı örnek taraftarı ile mutlu sona erecek dedi.
Sezon başından bu yana yaşanan talihsiz sakatlıklar yüzünden bir türlü ideal kadro ile sahada mücadele edemediklerini ifade eden Beleş: “Bizim sporcularımız da klasik Türk oyuncusunun rehaveti içerisinde lig bitince uzun bir yaz moduna girmişler. Kulübün geleceğinin de belirsiz olması yüzünden zaten geç başladığımız sezon başı çalışmalarının o ağır temposuna dayanamayan bazı sporcularımız sakatlık dönemlerine girdiler. Yine bazı hazır oyuncularımızın özel maçlarda ki şansız sakatlıkları turnuva maçlarında tamamen genç oyuncularımız ile mücadele etme şansını bize verdi. Bunun bizim için bir şanslı yönü de oldu. Çünkü hazır genç oyuncularımızın sahada neler yapabileceklerini görme fırsatı bulduk.
Takım olarak sahada taktiksel kombinasyonlarımızın yanı sıra halter kros gibi ağırlık idmanlarımızı sürdürüyoruz. Rakiplerimiz ile aramızda ki açığı oyuncularımızın istekli arzulu çalışmaları ile kapatacağız. Biz takım olarak şuanda sahada beklenen seviye de değiliz. Ama takım olma yolunda çok önemli bir gelişme sağladık ve takım olduk” dedi.
Halen tedavileri süren Kaptan İbrahim Öztürk, Nikolay Pascal ve Hakan Üsküplü’nün tedavilerine devam edildiğini hatırlatan başarılı çalıştırıcı bu as oyuncularının lige kadar hazır olacaklarını ve takımda ki yerlerini alacaklarını belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.