Beleş: Henüz hazır değiliz

Beleş: Henüz hazır değiliz

Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi Lige galibiyetle başlamanın mutluluğun yaşıyor.

1 sayı farkla kazandığı zorlu maçın ardından açıklama yapan Antrenör İsmail Beleş, Lig’in ilk maçının oldukça zorlu geçtiğini söyledi. Henüz ekip olarak lige hazır olmadıklarının altını çizen Beleş; “Biz bu takıma 3 hafta önce Bursa Turnuvasında 20 sayı farkla yenildik. Ben o maçta çocuklara dedim ki korkmayın ligin ilk maçında geleceğiz kendi evimizde onları yeneceğiz dedim. Allaha Şükür şansta bize güldü. Basketbolda şans var biliyorsunuz ama çocuklar hakikaten çok özverili davrandılar. Sporcularıma çok teşekkür ederim gerçekten galibiyeti hak ettiler. Ormanspor’u da kutluyorum onları da çok güzel oynadılar ama şans bize güldü. Şimdi yabancı oyuncu konusunda bazı eksiklerimiz oldu. Anlaştığımız oyuncu gelmedi. Aslında anlaştık imzayı da attık fakat gelmedi adam son anda gelmekten vazgeçti. Şimdi tekrar yeni bir yabancı arayışı içerisine girdik. Yani bir tane yabancı hakkımızı doğru kullanmamız lazım. Acele etmiyoruz ama lig de devam ediyor. Yerli futbolcu almak için ödeneğimiz yok. Yabancı almak için ayırdık bütçemizi. İyi de bir yabancı oyuncu alacağız.” dedi.

Önümüzdeki hafta sonu oynanacak Beykoz maçına da değinen Beleş; “ İstanbul’da çok zorlu bir Beykoz maçımız var. Beykozspor sezona Beko Basketbol ligine çıkma parolasıyla başladı sezona. Biz de Selçuk Üniversitesi olarak çok iddialıyız fakat çok zor bir deplasman olacak. İnşallah o maça yabancı oyuncumuzu yetiştirebilirsek daha iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Sporcularıma iyi savunma yapabilirsek dirayetli oyun sergileyebilirsek bu maçı kazanacağımızı söylemiştim ve öyle oldu ligin ilk maçını kazanmış olduk” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.