Beleş hedefi gösterdi

Beleş hedefi gösterdi

Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Sarı-mavili takımın antrenörü İsmail Beleş, tek hedeflerinin Beko Basketbol Ligine yeniden yükselmek olduğunu söyledi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele edecek olan Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı mavili ekibin geçtiğimiz sezon talisiz bir şekilde lige veda ettiğini söyleyen takımın yeni teknik patronu İsmail Beleş Selçuk Üniversitesi’nin her şeyi ile Beko Basketbol Ligi’ni hak ettiğini söyledi.   
Beleş, “Günde çift idmanla ve yorucu çalışmalarla sezona hazırlanıyoruz. Son olarak Efes Pilsen’de yetişen, defalarca milli takımda oynayan, benim de ümit milli takımdan ve TED Kolejliler’den oyuncum olan Nikolay Pastal aramıza katıldı. Bütçemize, bünyemize uygun bize faydalı olabilecek bir oyuncu. Nikolay ile birlikte yerli transferi kapattık. Yönetim müsait olunca yabancı bir oyuncuyu da aramıza katacağız ve daha da güçleneceğiz. Sezon başı çok yoğun geçiyor, sporcular tatilden geldi. Bunun yanı sıra bizim Türk oyuncular sezon bittikten sonra biraz az çalışır. Şimdi başlangıçta onlar da haliyle yoruluyor. Atletizm çalışmaları, kros, ağırlık ve basketbol çalışıyoruz. Herkes iki çalışıyorsa bizim üç çalışmamız gerekiyor. Çünkü Selçuk Üniversitesi’nin yeri Beko Basketbol Ligi’dir. Ben şuana kadar asla lige çıkacağız demedim. Benim ilk hedefim Play-Off’a girmek. Ondan sonra da ilk 4’e kalmak. Ondan sonrası o günün göstereceği bir olay. Ancak inandığım bir kadroyla yola çıktım. Burada yönetime de çok teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü kapanmakta olan bir kulübü tekrar canlandırıp hayata döndürdüler. Bizim de artık çok çalışıp Konya’ya, Selçuk Üniversitesi’ne layık olmamız gerekiyor” dedi.
Zorlu bir grupta büyük bütçeli takımlarla mücadele edeceklerine de dikkat çeken Beleş,”Ligde çok kuvvetli takımlar var. Şampiyonluğa oynayacak, yüksek rakamlarla mücadeleden takımlar özellikle de bizim grupta. Ancak ben hiçbir zaman maç ayırt etmedim. Her zaman iyi kadrolu takımlara karşı iyi mücadele etmişimdir. Geçmişte Konya’da da bu tür zorluk derecesi yüksek maçlara çıktık. Kaybettiğimiz de oldu ama kazandığımız maç sayısı daha fazlaydı. Tek yabancı ile oynanan ligde her şey olabilir. Maç ayrımı yapmamamız gerekiyor. Selçuk Üniversitesi olarak evimizdeki maçları kazanıp, deplasmanda da elimizden geleni yapmak ve ilk 4’e girmek arzusundayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.