Belek kampı başladı

Belek kampı başladı

Ligin ilk yarısını 12. sırada tamamlayan Konya Şekerspor, ikinci yarı hazırlıkları için çalışmalarına başladı

Lig’in ilk yarısını 12. sırada tamamlayan Konya Şekerspor, ikinci yarı hazırlıkları için çalışmalarına başladı. Dün Antalya Belek’te kampa giren yeşil-beyazlılarda 4 futbolcunun sakatlıkları devem ediyor.

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarına dün start verdi. Fikstür gereği ilk yarının son maçı olan Tokatspor karşılaşmasının ikinci yarının ilk maçı olarak kabul edilmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa galibiyeti ile ilk yarıyı tamamlayan yeşil-beyazlılarda, izin dün sona erdi. Antalya Belek’te yeniden bir araya gelen Konya Şekerspor, Kaya Belek Otel’de kampa girdi ve ikinci yarı çalışmalarına başladı. Yeşil-beyazlıların kısa süreli yapacağı kampa sakatlıkları devam eden 4 futbolcu dışında tüm isimler katıldı.

Kampa sakatlığı devam eden kaleci Akın, eli kırık olan Erkan, son maçta çapraz bağları kopan Sinan ve adalesinde yırtık tespit edilen Okan katılmadı. Bu futbolcuların tedavilerinin devam ediyor ve en kısa sürede lige yetiştirilmeye çalışılıyor. Ayrıca temsilcimizin yaptığı kampa geçtiğimiz günlerde anlaşılan ve takımla birlikte idmanlara çıkan Bilal Aziz’de katıldı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan da ara transfer dönemi öncesinde takımda kalacak ve yeni katılacak oyuncular için çalışmalar yapılıyor.

ÇAPANOĞLU: GALİBİYET İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Öte yandan Türkiye Kupası 2. maçında Bank Asya temsilcimiz Konyaspor’u yenen Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Şekerspor 3. turda Fenerbahçe ile eşleşti.  3. tur maçları 10, 11, 12 Ocak tarihlerinde oynanacak. Yeşil-beyazlıların Fenerbahçe ile oynayacağı maç İstanbul’da yapılacak. Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakipleri Fenerbahçe’nin maçın favorisi olduğunu ancak kendilerinin de galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, kupada Fenerbahçe ile eşleşmelerinin kendisi için sürpriz olduğunu belirtti. Büyük bir kulüple deplasmanda oynayacaklarını ifade eden Çapanoğlu, rakibe saygı duyduklarını söyledi. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak maçta işlerinin zor olduğunu vurgulayan Çapanoğlu, “Futbolda her zaman sürprizler olur. Maçın favorisi Fenerbahçe ancak galibiyet için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Maçlar, kurada küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak ve tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak turu geçen 16 takım bir üst kademeye yükselecek. Maçlar, 10-11-12 Ocak tarihlerinde yapılacak. Maçların normal süresi berabere biterse, 15 dakikalık iki devre uzatma oynanacak. Uzatma sonunda da eşitlik bozulmazsa tur atlayan takım penaltılarla belli olacak. Kupada 3. tur maçlarında galip gelen takım yüzde 60, mağlup takım yüzde 40 hasılat alacak.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.