Belediyecilikte efsane olduk

Belediyecilikte efsane olduk

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Yalman, “Milli Görüş’çü Belediyeler efsane belediyeler adını aldı. Yapılan hizmetler yapılırken halka hizmeti Hakk'a ibadet telakki etti” dedi

Saadet Partisi, 30 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Yalman, Sarayönü'nde düzenlenen mitingde yoğun kalabalığa hitap etti. Yalman'a İl Başkanı Mustafa Özkan, Sarayönü Belediye Başkan adayı Niyazi Taşçı, ilçe başkanı, ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Her gün bir ilçede miting düzenleyen Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı, önceki gün Sarayönü halkıyla bir araya geldi.  Saadet Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği mitingde halka seslenen Yalman, “Seçimlerin Sarayönü'ne, Konya'ya ülkemize hatta alemi İslam'a ve insanlık açısından hayırlar getirsin, kardeşliğe vesile olsun, birliğimize dirliğimize vesile olsun diye temenni ve niyazda bulunuyorum" dedi. Daha sonra Yalman, "Milli Görüş Harekatı 40 küsür yıldır bir ölçüyü ele aldı ve hep bu ölçüye göre hareket etti. Bu ölçü bizim inancımızdır, bu ölçü bizim tarihimizdir, bu ölçü bizim mukaddesatımızdır, değerlerimizidir. Milli Görüş’çü Belediyeler efsane belediyeler adını aldı. Yapılan hizmetler yapılırken halka hizmeti Hakk'a ibadet telakki etti” dedi. 30 Mart’tan sonra gelişmiş bir Sarayönü'nü birlikte kuracaklarını söyleyen Taşçı çalışacağına söz verirken halkında destekleyeceğinin sözün aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.