Belediye o sloganı değiştirdi

Belediye o sloganı değiştirdi

Dün merhabahaber.com'da yayınlanan 'En büyük değilmiş' başlıklı haberden sonra Konya Büyükşehir Belediyesi geri adım attı.

Dün merhabahaber.com'da  yayınlanan 'En büyük değilmiş' başlıklı haberden sonra Konya Büyükşehir Belediyesi geri adım attı. Daha önce billboardlarda “Anadolu'nun en büyük spor ve kongre merkezi yükseliyor” sloganını kullanan Büyükşehir Belediyesi yeni bir afiş hazırladı. Yeni afişte 'Türkiye'nin en büyük spor ve kongre saraylarından biri Konya'da yükseliyor' ibaresi kullanıldı.

HABER NE DİYORDU?

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin afişlerinin değişmesine neden olan haberde daha önce 'Anadolu'nun en büyük spor ve kongre merkezi' olarak nitelendirilen merkezden Anadolu daha büyük spor salonlarının bulunduğu anlatılıyordu. Zira Büyükşehir Belediyesi Anadolu'nun en büyüğü olarak nitelendirdiği spor merkezinin kapasitesi 10 bin iken Anakara ve İzmir'de 11 bin ve 13 bin kişilik spor merkezleri bulunuyor.

bx-c1s0ciaawrtt.jpg

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi Merhaba'nın 'En büyük değilmiş' haberinden sonra yapımı devam eden spor ve kongre merkezi ile ilgili bir açıklama yayınladı. Habere yönelik herhangi bir cevabın olmadığı açıklamada daha öncekilerden farklı olarak 'Anadolu'nun en büyük' ibaresi yerine Türkiye'nin en büyük merkezlerinden biri' ibaresi kullanıldı. Belediye'den yapılan açıklamada “Konya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük ve estetik Spor ve Kongre Saraylarından birini Konya’ya kazandırıyor. İnşaatın Şeb-i Arus törenlerine yetiştirilmeye çalışılıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, inşaatında sona gelinen ve yaklaşık 80 milyon liraya mal olacak Spor ve Kongre Sarayı’nın uluslararası spor müsabakalarının yanında büyük toplantılara da ev sahipliği yapacağını, Konya’ya değer katacağını söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlana Kültür Merkezi ve Mevlana Kültür Vadisi aksında yapılmakta olan 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı’nı Şeb-i Arus törenlerine kadar tamamlayıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açmak istediklerini söyledi” denildi.

e.20131101134814.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum