'Beklentilerin gerisinde kaldık'

'Beklentilerin gerisinde kaldık'

Konyaspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile başladı. Yeşil-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, beklentilerin gerisinde kaldıklarını ve devreyi galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi

Torku Konyaspor’da, gözler, Pazar günü Başkent deplasmanında Ankaragücü ile oynanacak ilk yarınına son maçına çevrildi. İç saha şanssızlığını Şanlıurfaspor karşısında da kıramayan ve puan kaybına devam eden yeşil-beyazlı ekipte, bu maçın hazırlıkları bugün başlayacak. Pazartesi günü yenileme antrenmanı yapan ve dün dinlenen Kartallar, bugün Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde, öğleyin yeniden start verecek. Ligde son sırada yer alan Ankaragücü’nü yenerek devreyi galibiyetle kapatmayı amaçlayan Tourku Konyaspor, bu maça sarı ve kırmızı kart cezaları nedeniyle Recep, Bilal Aziz ve Atilla’dan yoksun bir kadro ile çıkacak.  

DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYORUZ

Şanlıurfaspor karşısında beklentilerin karşılığı olarak iyi oynayamadıklarını ancak maçı kazanacak pozisyonları bulmalarına rağmen bunları sonucu değiştirme adına iyi kullanamadıklarını belirten Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Ankaragücü maçını 3 puanla kapatarak devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi. Karşıyaka ve Manisaspor maçlarında hem oyunsal anlamda hem de sonuç olarak bir çıkış yakalayan takımın Şanlıurfaspor karşısında beklentilerin gerisinde kaldığını ifade eden Çınar, "Kendi sahamızda haftalardır maç kazanamıyoruz. Oyuncularımız bir an önce golü bularak sonuca gitme adına maça hızlı başladılar. Ancak tek düşüncesi savunma olan rakip defansı geçemedik. Belki istediğimiz gibi oynayamadık ama maçı kazanabilecek yeterli sayıda pozisyon bulduk. Değerlendiremedik. Geciken gol rakibimizin direncini daha da arttırdı ve sonuçta sahamızda beklemediğimiz bir beraberlik aldık.

2 puan kaybımız var. Artık önümüzde Ankaragücü ile oynayacağımız ilk yarının son maçı bulunuyor. Bu maçtan 3 puanla ayrılaak devre arasına 22 puanla girebileceğimiz en iyi yerde girmek istiyoruz. 3 oyuncumuz kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ama yerlerine oynayacak futbolcularımızın onları aratmayacağına inanıyoruz. İlk yarı tamamladıktan sonra belirlenen yol haritamızı faaliyete geçirip sezon sonunda Süper Lig hedefimize ulaşmak adına yapılması gerekenleri yapacağız" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.