"Beklemediğimiz bir sonuç aldık"

"Beklemediğimiz bir sonuç aldık"

Torku Konyasporlu futbolcu Selim Ay, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Elazığspor karşısında aldıkları mağlubiyetle ilgili; "Girdiğimiz pozisyonları sonuçlandırabilsek, rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Beklemediğimiz bir sonuç aldık" dedi.

Torku Konyasporlu futbolcu Selim Ay, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Elazığspor karşısında aldıkları mağlubiyetle ilgili; "Girdiğimiz pozisyonları sonuçlandırabilsek, rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Beklemediğimiz bir sonuç aldık" dedi. 

Ay, yaptığı açıklamada, Elazığspor karşısında galibiyeti getirecek pozisyonları bulmalarına rağmen sonuca gidemediklerini bildirdi.

Kısa sürede takım olarak toparlanacaklarına inandığını belirten Ay, şunları kaydetti:

"Girdiğimiz pozisyonları sonuçlandırabilsek, rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Yakaladığı fırsatları gole çeviren rakibimize karşı basit bir şekilde kaybettiğimiz için üzgünüz. Bunları söylerken tabiki rakibimize de saygı duyuyoruz. Kimse tedirginliğe kapılmasın. Maç kaybettik ama mücadelemiz ve oyunumuz kötü değil. Sadece bunları sonuca yansıtamadığımız için peş peşe yenilgiler aldık. İnşallah Gençlerbirliği maçıyla kötü gidişimize 'dur' diyeceğiz. Bunu başaracak gücümüz, kalitemiz ve inancımız var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.