Bekir Karakuş: Değerli Merhaba Okuyucuları

Bekir Karakuş: Değerli Merhaba Okuyucuları

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkan Yardımcıları; şehrin sorunlarını, çözüm önerilerini, fikirlerini ve siyasi görüşlerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfası için kaleme aldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş 

Değerli Merhaba Okuyucuları:

 Yazımızda aslında şehrimizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi yazmayı düşünüyordum fakat, geçtiğimiz hafta yaşanan menfur olay sonrası Yedi vatandaşımızın katlediklesinin ardından Ülke olarak yedi vatandaşımızın acısını yaşarken bazı kendini bilmezlerin bizleri birbirimize düşürmek için yaptığı ırkçı  paylaşımları görünce içimiz daha da çok sızladı.

 

Birlik ve kardeşlik şehri Konyamızda yaşanan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Vefat eden kardeşlerime rahmet, ailelerine sabır, hemşehrilerime başsağlığı diliyorum.

 

Oysaki biz Türkiye Cumhuriyeti olarak; Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı Acem’i, Laz’ı, Çerkez’i, Alevi’si, Sunni’si, Müslüman’ı, Gayrimüslim’i ile KOCAMAN bir ülkeyiz. Kimse ama hiç kimse bizi birbirimize düşüremez.

 

Bu sebeple şehrimizin sorun ve çözüm önerilerimizi sonraki yazılarımıza bırakıyor, Şehrimizi ve Ülkemizi birlik ve beraberliğe davet ederken hayatını kaybeden yedi Can’ımıza tekrardan Allah’tan rahmet, Şehrimize ve ülkemize başsağlığı ve sabır diliyor ve Ülkemizi bütün renkleri ile birlik be beraberliğe davet ediyorum.

LÜTFEN AMA LÜTFEN BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYELİM.

 

Biz, Gelecek Partisi olarak Milletimizi nifak tohumlarıyla bölmeye çalışanlara, komşuyu komşuya düşman edenlere geçit vermeyeceğiz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum