Bekir Ağırdır'dan çarpıcı tespit: Z kuşağının yarısı sandığa gitmiyor!

Bekir Ağırdır'dan çarpıcı tespit: Z kuşağının yarısı sandığa gitmiyor!

196Sekiz adlı youtube kanalında Armağan Çağlayan'ın konuğu olan Araştırmacı Bekir Ağırdır, Z kuşağına ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu.

KONDA Araştırma ve Danışmanlık Ltd. Şti. Genel Müdürü ve T24 yazarı Bekir Ağırdır, Armağan Çağlayan'ın sunduğu 196Sekiz adlı youtube kanalına konuk oldu.

Program sırasında genç nesile ilişkin yapılan araştırmaları aktaran ve değerlendirmelerde bulunan Bekir Ağırdır, son dönemde sıklıkla gündeme gelen 'Z kuşağının seçim sonuçlarını değiştirebileceği' tezine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"YARISI SANDIĞA GİTMİYOR"

Z kuşağı olarak tabir edilen nesilin yarısının sandığa gitmediğini iddia eden Ağırdır, "Bu gençlerin yarısı sandığa gitmiyor. Sandığa geldikleri zaman da AK Parti ve CHP'den daha çok, daha net pozisyonları olan daha keskin köşeli, çerçevesi belli siyasi akımlara doğru meyil ediyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

"SONUCU RADİKAL BİÇİNDE DEĞİŞTİREBİLİRLER"

AK Parti ve CHP'nin genç nesilde beklenen karşılığı olmadığını belirten Ağırdır, "Çünkü umutsuzlar. Umutsuz oldukları için o keskin söylem, belki öfkelerine cevap üretiyor. Şunu söylemek mümkün AK Parti ve CHP, Türkiye toplumunda ne oy alıyorlarsa, gençler kümesine geldiğimiz zaman o oy oranının yarısına düşüyorlar, O yüzden gençler sadığa giderlerse, sonucu çok radikal biçimde değiştirebilirler." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.