Bayramı zehir etmeyin

Bayramı zehir etmeyin

Pilot Garage Otomobil Servisi yetkilisi Beytullah Özdemir, tatil yolculuğuna çıkacak olan sürücüleri uyardı

Özdemir, “Aracınızın bakımını yaptırmadan yola çıkmayın, bayramda sevdiklerini üzmeyin” dedi.
Bayram tatili nedeniyle şehirlerarası yollarda müthiş bir yoğunluk başladı. 9 günlük tatil nedeniyle memleket ziyaretlerini gerçekleştirmek için yollara düşecek sürücülere, yola çıkmadan önce yapmaları gereken hazırlıklar konusunda uzmanlardan uyarı geldi.
Konya’nın modern otomobil bakım ve arıza tespit merkezi Pilot Garage’nin yetkilisi, Makine Mühendisi Beytullah Özdemir, sürücülerin bayramda üzücü olaylar yaşamamak için birkaç küçük ama önemli tedbir alması gerektiğini ifade etti. Özdemir, bayram yolculuğunun aşırı sıcak ve uzun yol stresiyle birleşince sürücüler üzerinde baskı oluşturabileceğini, bunun yanında araçta meydana gelebilecek arızalarında üzücü olaylara sebep olabileceğini vurguladı.
Pilot Garage Otomobil Servisi yetkilisi Beytullah Özdemir, “Aracınızın güvenliği için; motor, yağ, elektronik, rot-balans, fren, lastik vb. konforu için; klima, far ayarları gibi küçük ama bir o kadar da etkili bakım kontrolleri yaptırmaları bayram sevincine mutlu bir yolculuk ekleyecektir” diye konuştu.
Servis olarak araçların A’dan Z’ye her türlü bakımını yapabildiklerini ifade eden Özdemir, “Bayram yolculuğuna çıkmayı planlayan sürücülerin mutlaka, işinde uzmanlaşmış servislerde aracının tam bakımını yaptırması gerekiyor.  Bayramın zehir olmaması için kısa sürece bu bakımların yapılmasını öneriyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.