Bayraktarlar Merkon, yeni Jeepleri tanıttı

Bayraktarlar Merkon, yeni Jeepleri tanıttı

Bayraktarlar Merkon A.Şnin satışa sunduğu yeni Jeepler düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Rixos Otel yanında bulunan dere yatağı of-road pisti şeklinde hazırlandı.

Bayraktarlar Merkon A.Ş’nin satışa sunduğu yeni Jeep’ler düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Rixos Otel yanında bulunan dere yatağı of-road pisti şeklinde hazırlandı. Yeni Jeep’lerden üç modelin performansı burada sergilendi. Düzenlenen tanıtım etkinliğine Jeep Ürün Yöneticisi Özden Uzunkatar Aydın, Jeep Bayi Danışmanı Bahar Çınar ve Bayraktarlar Merkon A.Ş Bayi Satış Danışmanı Şevket Demirkirişçi de katıldı.

Bayraktarlar-Merkon, bugün de aynı yerde araçların tanıtımını yapacak. İsteyen, araçların test sürüşünü yaparak, performansı kendisi test edebilecek. Ayrıca Babalar Günü dolayısıyla babalara da özel olarak test sürüş keyfi yaşatılacak.

Yeni model Jeep’lerle ilgili bilgi veren Jeep Ürün Yöneticisi Özden Uzunokatar Aydın, “Bugün Merkon’un organizesi ile birlikte bir test sürüş organizasyonu düzenliyoruz. Modellerimizden üç tanesi burada. Araçların performansını ve özelliklerini ne kadar anlatırsak anlatalım az olur. Araçların gerçek performansını görebilmek için burada oluşturulan of-road pistinde yeni Jeep’lerimizi test etmeniz gerekiyor. Biz, Babalar Günü dolayısı ile bütün babaları, müşterilerimizi ve potansiyel müşterilerimizi test sürüşü için Rixos Otel yanında oluşturulan of-road pistine davet ediyoruz” dedi.

Bayraktarlar Merkon A.Ş Bayi Satış Danışmanı Şevket Demirkirişçi de araçların fiyatları hakkında bilgi vererek, “Jeep’lerin fiyatları aksesuarlarına ve modellerine göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin, yeni Grand Cherooke’nin fiyatı 95 bin euro civarında. Bu Jeep’lere tutkunları daha çok ilgi gösteriyor. Ama bazı Jeep’ler hem arazi aracı hem de makam aracı olarak kullanılabilecek şekilde dizayn edilmiş durumdadır” diye konuştu.

RASİM ATALAY

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.