Baykandan pehlivanlara moral ziyareti

Baykandan pehlivanlara moral ziyareti

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları elemeleri için çalışmalarını sürdüren Serbest Güreş Milli Takım kampını ziyaret etti

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları elemeleri için çalışmalarını sürdüren Serbest Güreş Milli Takım kampını ziyaret etti. Büyük Anadolu Oteli’nde çalışmalarını sürdüren güreşçilerin ziyaretinde Mehmet Baykan’ı, Spor Genel Müdür Yardımcıları Tamer Taşpınar ile Mehmet Kocatepe’nin yanı sıra, Personel ve Eğitim Daire Başkanı Ahmet Ak ve Spor Kontrolörleri Daire Başkanı Fezvi Çelik de yalnız bırakmadı. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ziyareti sırasında genel direktör Mustafa Gündüzeri ile antrenörler Metin Topaktaş, Murat Atmaca, Abdullah Çakmar, İsmail Faikoğlu, Ali Özen, Adem Bereket, İshak İrbayhanov, Remzi Musaoğlu ve Metin Başdemir’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Olimpiyat elemeleri için yoğun bir tempoda çalışan güreşçilere moral veren Genel Müdür Baykan, teşkilat olarak her zaman sporcunun yanında olduklarını söyledi. Baykan, “Kısa bir süre önce teknik direktörümüz Fevzi Şeker’i kaybettik. Onun en büyük hayali tüm sıkletlerde olimpiyat oyunlarına katılmamızdı. Artık sorumluluğunuz bir kat daha arttı. Ülkeniz ve kendinizin yanında artık merhum Fevzi Şeker için de mücadele etmelisiniz. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz. En ufak bir sıkıntınızda bile bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz” dedi. Serbest sıklette şu ana kadan Serhat Balcı ile 1 olimpiyat vizesi alan güreşçilerimiz, bu sayıyı artıracaklarına dair Genel Müdür Baykan’a söz verdi. Birinci etap kamp çalışmaları 15 Ocak’ta sona erecek olan serbest güreş milli takımı, 1 haftalık aranın ardından 23 Ocak’ta ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.