Baykan büyük şans

Baykan büyük şans

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsel, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykanı makamında ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsel, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret etti. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kocaeli’ye ve Kocaelispor’a her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.
Sporu bilen ve yıllarını spora vermiş olan Mehmet Baykan’ın Spor Genel Müdürlüğü görevine gelmesinin ülkemiz açısından büyük bir şans olduğunu ve kendilerinin bundan duydukları mutluluğu ifade ettiklerini belirten Başkan Doğan, “Ziyaretimizde İzmit’teki sportif faaliyetler, tesisler ve amatör sporlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda kentimizin markası olan Kocaelispor’un son durumu hakkında da Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a düşüncelerimizi aktırdık” dedi.
Yaklaşık 2 ay sonra hizmete girmesi beklenen ve Türkiye’nin en modern amatör spor tesislerinden biri olacak olan spor kompleksi hakkında da görüştüklerini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bir çok spor dalına hizmet edecek olan kompleksimizin son durumu hakkında konuştuk. 60 dönümlük bir arazide inşa edilmekte olan tesisimizin yapımında oldukları destekten dolayı Baykan’a teşekkürlerimizi sunduk” diye konuştu.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsel de takımlarının şu an ligde zor günler yaşadığını ifade ederek, “Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a kulubümüzdeki sıkıntıları anlattık. Şu an kulübümüzde yaşanan lisans sorunları hakkında kendisinden destek istedik” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.