Bayilerine Özel Fuar Düzenleyip, 2015 İlkbahar-yaz Sezonu Ürünlerini Tanıttı

Bayilerine Özel Fuar Düzenleyip, 2015 İlkbahar-yaz Sezonu Ürünlerini Tanıttı

Türkiye geneline yayılan yaklaşık 700 bayisine özel fuar düzenleyen Pames Group markalarından MP Ayakkabıcılık, 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ürünlerini görücüye çıkardı. Bayilerinin siparişlerini alıp, özel talepler doğrultusunda da...

Türkiye geneline yayılan yaklaşık 700 bayisine özel fuar düzenleyen Pames Group markalarından MP Ayakkabıcılık, 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ürünlerini görücüye çıkardı. Bayilerinin siparişlerini alıp, özel talepler doğrultusunda da üretim yapan MP ayakkabıcılık, 10 günlük fuar sonunda hedeflerine ulaşmayı planlıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren MP Ayakkabıcılık Pazarlama Satış Koordinatörü Erdoğan Özcan, düzenledikleri fuarın 2015 İlkbahar-Yaz sezonunu içerdiğini söyledi. 10 gün boyunca devam edecek fuara Türkiye'nin değişik şehirlerinden yaklaşık 700 bayinin katıldığını söyleyen Özcan, "Koleksiyonlarımızda değişik gruplardaki ürünleri müşterilimizin beğenilerine sunuyoruz. Ve bu ürünlerimizin siparişlerini alıp, 2015 Ocak-Şubat ayında ürünleri bayilerimize teslim ediyoruz. Özellikle trend-running gruplarında bir artış bulunuyor. Buna paralel olarak bu gruplarda ürün gamımızı artışmış bulunmaktayız. Bunu geliştirdik ve bayilerimizle de örtüştürdük. Gelen taleplerin büyük bölümü de trend-running gruplarında gerçekleşiyor. Bugün fuarımızın 3. günü. Beklentimiz doğrultusunda gerçekleşiyor. Ürünlerimiz her sezon bir önceki sezona göre daha çok beğeni topluyor. Biz de elimizden geldiği kadar bu ürünlerimizi üst düzeyde gerek kalite olarak gerek koleksiyon bütünlüğü olarak müşterilerimizle buluşlurmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Koleksiyon hazırlarken hem Türkiye'deki hem de Çin'deki özel tasarımcılarıyla müşterilerin talepleri doğrultusunda ürün hazırladıklarını vurgulayan Özcan, fuarın da beklentileri doğrultusunda devam ettiğini kaydetti. Özcan, "Fuar beklentimiz doğrultusunda devam ediyor. Önümüzde 7-8 günlük süremiz var. Bu süre sonunda hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum." yorumunu yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.