Baştoklu ve Üsküplü Üniversite’de

Baştoklu ve Üsküplü Üniversite’de

TB2L şampiyonluk parolası ile başlayabilmek için transferde oldukça yoğun günler geçiren Selçuk Üniversitesi transfer komitesi eski oyuncularından Çağlar Baştoklu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

79 doğumlu 2.02 boyunda ve beş numara pozisyonunda oynayan Çağlar Baştoklu imza töreninden sonra yaptığı açıklamada yeniden yuvasına döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyerek ‘Bu takımın BEKO Basketbol ligine çıkmasından bugüne kadar forma giymediğim dönemlerde kendimi hep bu takımın bir parçası olarak gördüm. Şimdi yeniden bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Formamı çok özlemiştim. Bana güvenenleri beni yeniden yuvaya çağıranlara çok teşekkür ederim. Onları mahcup etmeyeceğim’ dedi. Çağlar’ın takıma büyük güç katacağını ve takım arkadaşlarının da Çağlar’ın takıma dönmesinden son derece mutlu olduğunu ifade eden yöneticiler Mehmet Kamanlı ile Bülent Kaftanoğlu yeni sezonda hedefin kesinlikle yeniden BEKO Basketbol ligine dönmek olduğunu tekrarladılar.      

HAKAN ÜSKÜPLÜ’DE İMZA ATTI
Öte yandan geçtiğimiz gün de temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Beko Basketbol Ligi takımlarından Kepez Belediyespor’un oyuncusu Hakan Üsküplü ile sözleşme imzaladı. Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Yerleşkesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda düzenlenen imza töreninde Hakan Üsküplü, Konya’yı ve Selçuk Üniversitesi’ni severek tercih ettiğini söyledi. Konya’daki basketbol potansiyelini ve heyecanını çok iyi bildiğini ifade eden Üsküplü, şunları kaydetti: “Mükemmel tesisleri ile Konya gerçek anlamda bir spor şehri. En başta da beni isteyen bir yönetim ve İsmail Beleş hocamızı mahcup etmeyeceğim. Takımda çok iyi arkadaşlarım var. Hedefimiz bizlere güvenenlerin yüzünü güldürüp elbirliği ile Selçuk Üniversitesi’ni yeniden Beko Basketbol Ligi’ne çıkarmak olacak.” Üsküplü, daha sonra yeni sezon için Selçuk Üniversitesi ile sözleşme imzaladı. Üsküplü, Beko Basketbol Ligi takımlarından Kepez Belediye ile 2. ligde Vestel ve Akçakoca Poyraz takımlarında da forma giymişti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.