Basketbolda 'dev' adımlar

Basketbolda 'dev' adımlar

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol şu ana kadar 3 yabancı transfer ederken, 3 oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planlıyor.

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol şu ana kadar 3 yabancı transfer ederken, 3 oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planlıyor. Yeşil-beyazlılar kadrosuna şu ana kadar Lasan Kromah, Tyrone Brazelton ve Johndre Jefferson’ı kattı. Temsilcimiz geçen sezonki kadrosunda yer alan Thomas Guinn ile yeniden anlaşmak amacında. ‘Dev Kartal’ Guinn’in yanı sıra 2 isimle daha anlaşmak amacında.  Konyaspor Basketbol, 4 numara pozisyonu için Thomas Guinn’i düşünüyor. Yeşil-beyazlılar, Guinn ile anlaşılamaması durumunda ise bu bölgeye transfer yapılacak. Temsilcimiz yabancılardan birini oyun kurucu, diğerini ise pota altına yapacak. Transfer komitesi yabancı transferler için arayışlarını sürdürüyor.

KONYA'DA TURNUVA VAR

Torku Konyaspor Basket’in ev sahipliğinde  Turnuva düzenlenecek. 2-3-4 Ekim tarihlerinde yapılacak turnuva da maçlar  büyük bir ihtimalle Selçuklu salonunda oynahnacak. Turnuvaya Konyaspor’un yanı sıra Uşak Sportif, Büyükçekmece Belediyesi ve Türk Telekom’da katılacak. Daha önce turnuvaya katılacağını bildiren Beşiktaş ise kararından vazgeçti ve turnuvaya katılmayacağını bildirdi. Turnuva hakkında konuşan Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, “Konya  için çok önemli olan bu organizasyon  olacak. Lig başlamadan önce takımlar için güzel bir hazırlık, hem de şehrimizin tanıtımı acısından önemli bir turnuva olacaktır. Konyalı basketseverler için muhteşem bir şölen olacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.