Basketbol’da 3. Lig mesaisi başladı

Basketbol’da 3. Lig mesaisi başladı

Türkiye Basketbol 3. ligi E gurubunda mücadele edecek olan Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı 3. ligin ilk maçına İzmir deplasmanında Tire Belediyesi ne konuk olacak.

Türkiye Basketbol 3. ligi E gurubunda mücadele edecek olan Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı 3. ligin ilk maçına İzmir deplasmanında Tire Belediyesi ne konuk olacak. Ligin ilk maçı olması nedeniyle bir hayli önemli olan zorlu karşılaşma öncesi çalışmalarına kendi tesislerinde devam eden mavi beyazlılar da moraller yerinde. Pazar günü oynanacak olan zorlu maç öncesi takımda her hangi bir eksik bulunmuyor. antrenör Volkan Ertetik, kendilerini zor bir ligin beklediğini, bunu bildiklerini ve hazırlıklarını bu doğrultuda yaptıklarını söyledi. Genç antrenör Ertetik, "Zor bir maç olacağını biliyoruz. Ancak bizde iyi bir takımız ve maça çıkarak en iyi şekilde mücadele ederek şehrimize galibiyetle dönmek ve lige iyi bir başlangıç yapmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

KADRO TAKVİYE EDİLDİ

Zorlu lig mücadelesi öncesi takıma transfer yaparak kadrosunu güçlendiren Selçuklu Belediyespor takımı yeni oyuncusu ile çalışmalara hafta başında başladı. 1980 doğumlu Bursa Tofaş altyapısında yetişen ve çoğunluğu 2. ligde olmak üzere çok sayıda takımda forma giyen tecrübeli oyuncu Sait Ay'ı kadrosuna dahil eden Selçuklu Belediyesi ligin maçından galip ayrılmak için çalışmalarını sürdürüyor. Temsilcimiz hazırlıklarını Cuma günü yapacağı çalışma ile tamamlayarak Cumartesi sabahı İzmir'e hareket edecek.

GURUPTA 3 MAÇ VAR

Selçuklu Belediyesi takımının da yer aldığı E gurubunda bu hafta 3 maç oynanacak. Selçuklu Belediyesi İzmir Tire Belediyesine konuk olacak ve maç 02 Şubat Pazar günü saat: 16:00 da Tire Spor Salonunda oynanacak. Gurupta yer alan diğer takımlardan Düzce Belediyesi - Mg Spor maçı 31 Ocak Cuma günü saat: 14:00 da ve Socar Petkim - Sakarya Büyükşehir maçı ise 02 Şubat Pazar günü saat: 16:00 da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.