Başkan Kodek: Takımımızın Süper Lig’e Çıkmaması İçin Neden Yoktur

Başkan Kodek: Takımımızın Süper Lig’e Çıkmaması İçin Neden Yoktur

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve 2004 yılında kurulan ‘Amasya Eğitimspor Kulübü’ için oluşturulan yeni yönetim kurulu için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş,...

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve 2004 yılında kurulan ‘Amasya Eğitimspor Kulübü’ için oluşturulan yeni yönetim kurulu için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, “Amasya Eğitim Spor Bayan Futbol Takımı’mız ile bu seneki hedefimiz 1. Lig’dir. Bunun içinde her türlü gayreti ve çabayı göstereceğiz.” dedi.

Müdür Güneş, Amasya Eğitimspor Kulübü’nde 150 lisanslı sporcunun olduğunu belirterek, “Spor günümüzde insan hayatı için en önemli etkinliklerden birisidir. Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizde sporu önemsiyoruz. İstiyoruz ki 60 bin öğrenciden her bir öğrencimizin lisansı olsun. İstiyoruz ki her öğrencimiz profesyonel olmasa da amatör manada sporla meşgul olsun.” diye konuştu.

Amasya Eğitimspor Kulübü Başkanı Abdullah Kodek ise kulüp olarak, sadece kız futbolu değil, diğer branşlarda da tüm kategorilerde değişik yarışmalara katılacaklarını söyledi.

Amasya Eğitimspor Kulübü’nü kurarken asıl amaçlarının ne kadar çok çocuğa spor yaptırabileceklerinin hesabını yaptıklarını kaydeden Başkan Kodek, “Onları ne kadar bu işin içine çekersek, onları değişik kötü alışkanlıklardan ne kadar uzak tutabiliriz, bunun düşüncesiyle yola çıkmıştık.” dedi.

Kulübün kuruluşunda da zaman zaman bu yönetimin içerisinde görev aldığını ifade eden Başkan Kodek, “Elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık, ama bazı aralarımız oldu. Şimdi artık tekrar bu işin içine girmiş olduk. Biz kız futbol takımını kurarken biraz amatör düşünmüştük. Kendi öz kaynaklarımızla bu işi götürelim düşüncesiyle yola çıktık. Bu aşamada da Mustafa Demir kardeşim gerçekten çok özveriyle beraber bir maden buldu diyelim. Kız futbol takımımızı işleye işleye belli bir aşamaya getirdi. Ama bazen öyle oluyor ki amatör hedefle çıkıyorsunuz şartlar sizi öyle bir yere getiriyor ki, profesyonelleşip kurumsallaşmak zorunda kalabiliyorsunuz. Takımımız halen Bayanlar 2. Lig’de devam ediyor. Al yapısı güzel, ekonomik durumu çok iyi olan takımlar içerisinde Türkiye 3’üncüsü olan takımımızın Süper Lig’e çıkmaması için neden yoktur diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tanıtımı yapılan yönetim kurulu ise şöyle: "Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş onursal başkan, Abdullah Kodek Kulüp Başkanı, Mehmet Çıttır başkan yardımcısı, Servet Erdoğan asbaşkan, Ali Bahçivan muhasip, Aydın Pelitli basın danışmanı, Arslan Yılmaz idari ve mali işler sorumlusu, Hüseyin Sarak koordinatör" CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.