Başkan Günbaş mutlu

Başkan Günbaş mutlu

Konya Anadolu Selçukluspor’da Başkan Mehmet Günbaş galibiyet için tüm oyuncularını ve teknik heyeti kutlarken, ikinci yarıda daha farklı bir Anadolu Selçukluspor izlettireceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig’de 2. yarıya galibiyet ile başlayan Konya Anadolu Selçukluspor’da moraller yerinde.. Yeşil beyazlılar 2. yarıya  galibiyetle başlamasının yanı sıra Tokatspor maçında zeminle de ciddi bir mücadele verdiler.

“GALİBİYET MUTLU ETTİ”

Yeşil beyazlılarda Başkan Mehmet Günbaş, “Tokatspor maçıyla devreye galibiyet ile başlamak bizim adımıza güzel oldu. Oyuncularımız 90 dakika boyunca sahada ciddi bir mücadele örneği gösterdiler. Tokatsporllu oyuncuları da tebrik etmek gerekiyor. Zorlu 3 kupa maçı ardından zemine rağmen onlarda mücadeleyi bırakamadı. 3 sonucunda olabileceği bir zeminde, sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Umarım ligin kalan kısmında da bu şekilde yolumuza devam ederiz.” dedi.

“3 PUANA TALİBİZ”

Günbaş bu hafta deplasmanda oynanacak Aydınspor 1923 maçıyla ilgili olarak ise, “Tokatspor maçında saha içindeki birlik ve beraberliği herkesin gördüğü kanısındayım. Özellikle maç sonunda yaşananları görenler bu tablonun şahitleri oldu. Aydınspor 1923 maçında da elimizden geleni yaparak sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Umarım oradan da galibiyet ile döneceğiz” şeklinde konuştu.

“1-2 TRANSFER OLABİLİR”

Başkan Günbaş transfer noktasında ise şunları dile getirdi, “Kadromuzu dış transferde 3 isimle güçlendirdik. Konyaspor’dan kadromuza katılan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven’de gücümüze güç kattılar. Belki 1-2 transfer daha yapabiliriz. Çalışmalarımız devam ediyor. Ancak şu an bile güçlü bir ekip haline geldiğimizi söyleyebilirim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.