Başkan Günbaş 3 puan bekliyor

Başkan Günbaş 3 puan bekliyor

Konya Anadolu Selçuklspor Başkanı Mehmet Günbaş Kırklarelispor maçından 3 puan bekliyor.

Zorlu bir deplasmana çıktıklarını belirten Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, “Kafile dün sabah itibari ile Lüleburgaz'a gitti. Çok zorlu ve yorucu bir deplasmana gidiyoruz. Zaten ligin kuraları çekildiğinde bu durum ortaya çıkmıştı. Çok zorlu ve parçalı bir grup Beyaz Grup. Türkiye'nin her bölgesine deplasmana gideceğiz. Takım Kırklareli deplasmanından dönecek ve sadece 1 gün Konya'da kalarak tekrar yola çıkacak. Hafta arasında Kocaeli'nde Türkiye Kupası maçı var. Ancak bunlar bahane değil. Kırklareli deplasmanından puan Ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Takımın aldığı sonuçlar oyununun yansıtmıyor. Geçen hafta oynanan Aydınspor maçındaki pozisyonları bulursak çok farklı bir maç olur. Rahat kazanabiliriz. O maçta forvet oyuncularımız çok önemli pozisyonları kaçırmıştı. Hafta arasında teknik heyet golcü oyuncularla özel olarak ilgilendi. Gol problemimizi aştığımız takdirde başarılı sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

TAKIMIN MORALİ İYİ

Oyuncularla yakından ilgilendiğini söyleyen Konya Anadolu Selçukluspor başkanı Mehmet Günbaş, “Geçen hafta arasında bir toplantı gerçekleştirdik. Oyunculularla takımın son halini ve gelecek kurgusunu konuştuk. Bizim onlara maddi anlamda verdiğimiz sözler oldu. Onlarında bize performans anlamında verdikleri sözler var. Karşılıklı sözlerimizi yerine getireceğiz. Onlar sahada bize iyi niyetleri gösterecek bizde elimizden geldiği kadar verdiğimiz sözleri tutacağız. Takımın şu anda morali ve genel havası iyi. Takımda eksik ve sakatımız yok. İyi bir sonuç alarak döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

SONUCA GÖRE DAVRANMAYIZ

Olası bir Kırklarelispor mağlubiyetinden sonra takımda herhangi bir değişiklik olma ihtimalini de değerlendiren Günbaş, “ Biz bir pilot takımız. Genç ve kaliteli bir kadromuz var. Sonuca veya mağlubiyete göre değişikliklere gitmeyiz. Ben takımın genel anlamda oynadığı futboldan ve ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Takımın genel gidişatında sisteminde bir terslik olursa ancak o zaman olağanüstü bir değişikliğe gideriz. Kulübün sistemini ve takımın hiyerarşisini tehdit eden önemli bir unsur görünmüyor şuanda. Kulübün genel yapısını bozacak herhangi bir durum ortala çıktığında gereken tedbir alınır. Ancak bir pilot takım olarak maç kaybettik diye herhangi bir değişikliğe gitmeyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.