Başarısız değiliz

Başarısız değiliz

Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Recep Albay geçtiğimiz sezonu ve takımının performansını değerlendirdi. Selçuklu Belediyespor'un başarısız bir sezon geçirdiğine katılmadığını söyleyen Albay, “güçlü rakiplerle oynadık” dedi

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden ve başarılı bir sezonun ardından Play-Off'larda elenen  Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Recep Albay geçtiğimiz sezonu ve takımının performansını değerlendirdi. Selçuklu Belediyespor'un başarısız bir sezon geçirdiğine katılmadığını söyleyen Albay, “Hatta beklediğimizin üzerinde bir başarı yakaladık. Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. 3. olursak iyi dediğimiz grubu lider tamamladık. Mücadele ettiğimiz takımlar bizden daha güçlü takımlardı. Mütevazi kadromuzla önemli işler yaptık. Eğer iyi tamamlayabilseydik, sonuçlandırabilseydik en iyi sezonlarımızdan birisini yaşamış olacaktık. Manisa Belediyespor'a kaybettiğimiz Play-Off serisini halen unutamadım. Ama elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum” dedi.

ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLERLE MÜCADELE ETTİK

Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı'nın sezonluk bütçesinin 90 bin lira olduğunu söyleyen Albay, “Rakiplerimiz ile karşılaştırıldığında arada çok büyük farklar olduğu aşikar. Yendiğimiz rakiplerimizden birisi olan Adanaspor'un harcadığı para 2 milyon lira. Biz onları burada yendiğimzde kendi yöneticileri oyuncularına kızıyordu. 'Mali değeri bizden 10 kat düşük bir takıma mağlup oldunuz' diye. Mesela elendiğimiz Manisa Belediyespor'un harcadığı para 400 bin lira. Ama bütün bunlar bahane değil. Biz Manisa Belediyespor'u eleyebilirdik. Özellikle burada oynanan serinin 3. maçını unutamıyorum. Çok yaklaşmıştık. Öne geçtik, iyi mücadele ettik. Ancak sonunu getiremedik. Ama anlımızın akıyla bir sezonu tamamladık. Sezon boyunca en küçük olumsuzluk, en ufak bir problem yaşanmadı maçlarımızda” ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTE KONUSUNDA BİLGİM YOK

Torku Selçuk Üniversitesi'nin başarısız bir sezonun ardından gelecek sezon ligde yer alıp almayacağı tartışılırken, Selçuk Üniversitesi'nin Selçuklu Belediyespor'a devredileceği iddia edilmişti. Konu hakkında bir bilgisinin olmadığını söyleyen Albay, “Yöneticilerin böyle bir planının olup olmadığını bilmiyorum. Belki vardır böyle bir çalışma ama bana gelen bir bilgi yok. Biz normal halimizde devam ediyoruz. Olağanüstü bir gelişme yaşanırsa onun içinde elimizden geleni yaparız. Ancak herhangi bir birleşme ya da devir sözkonusu olmazsa da gelecek sezon Selçuklu Belediyespor daha iyi olacaktır” diye konuştu.

YUNUS ALTINBEYAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.