Başarılı olmaya geldim

Başarılı olmaya geldim

Konya Şekerspor, Kırıkkale maçının hazırlıklarına devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcı İsmail Kartal, Konyaya başarılı olmaya geldiğini ve Bank Asyaya yükselmenin tek hedefleri olduğunu söyledi

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubu’nda 28 Mart Cumartesi günü Kırıkkale ile evinde önemli bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz Şekerspor zorlu maçın hazırlıklarını evinde sürdürüyor. Önceki gün düz koşu ve ısınma hareketleriyle hazırlıklara başlayan yeşil-beyazlılar dün günü çift idmanla geçirdi. Sabah dayanıklılık çalışan yeşil-beyazlılar akşamki kuvvet idmanıyla dünü noktaladı. İstanbulspor maçında sakat sakat oynayan Serkan Reçber ile takımdan 3 hafta uzak kalacak Kenan Başkan çalışmalara katılmadı. Serkan’ın Pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. Önceki günkü antrenmanda kasığından bir sakatlık geçiren Ferhat Yayla’nın durumunun ciddi olmadığı, bu oyuncunun Kırıkkale maçında forma giyebileceği belirtildi. Temsilcimizde Kırıkkale maçı öncesi 10 oyuncu ceza sınırında bulunuyor.

SAĞDA SOLDA KONUŞULANLARDAN RAHATSIZIM 
Şekerspor ile Play-Off’lara kalarak Bank Asya’ya yükselmeyi kafasına koyan Teknik Direktör İsmail Kartal, içini MERHABA’ya döktü. Bazı kişilerin ara transferde oyunculara yüklü para harcadıkları yönünde konuşmalarından rahatsızlık duyduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı “Bazı kişiler transfer ettiğimiz oyunculara yüklü paralar verdiğimizi konuşuyorlar. Böyle bir şey yok. Biz 10 oyuncuyu ucuza mal ettik. 520 bin TL verdik 10 oyuncuya. Ben böyle konuşanların ne yapmak istediklerini, neye hizmet ettiklerini bir türlü anlamış değilim. Ben bu takımı kaçıncı sırada aldım, şu anda nerelerdeyiz. Bunları konuşanlar, ellerini vicdanlarına koyup insaflı olsunlar. O dönem takım o kötü haldeyken hangi hoca alırdı, ben her türlü güç duruma rağmen elimi taşın altına koydum, sezon başı kendim kurmadığım bir takımı aldım bugünlere getirdim. Bizi rahat bıraksınlar biz de işimizi yapalım. Sağda solda konuşulanlara uğraşmak yerine işime konsantre olmak istiyorum. Şu anda Şekerspor, dönüşü olmayan başarılı bir yolun içinde. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. Böyle devam edersek muhtemelen Play-Off’lara kalırız” dedi
BENİM KARİYERİMİN ALTINDA BİR LİG
Kartal, bu sezon TFF 2.Lig’de bir takım çalıştırmayı düşünmediğini, ancak Şekersporlu yöneticileri kırmadığı için takımın başına geçtiğini belirterek, “Ben normalde bu sezon 2.Lig’de bir takım çalıştırmayı kesinlikle düşünmüyordum. Ancak daha sonra Şekerspor’da görüştüğüm kişileri kıramadım ve takımını başına geçtim.3 yıllı bir sözleşme imzalamamın sebebi ilk yıl takımı tanıyıp daha sonra Bank Asya’ya yükselebilmekti. Ancak Allaha şükür her şey yolunda gitti ve Play-Off’u hedefler durumdayız. Zaman zaman eleştirildiğimiz anlar olacaktır elbet ama transfer döneminde ne kadar para harcadığımız ortadayken sağda solda konuyla ilgisiz kişilerin transfere çok para harcadılar diye konuşmalarını kabul edemem. Ben buraya başarılı olmaya geldim. Daha önce çalışmayı düşünmediğim bir ligde Şeker spor’un başarılı olması için mücadele ediyorum.
BU SEZON OLMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BANK ASYA’DAYIZ
Tecrübeli çalıştırıcı, Bank Asya’yı bu sezon hedeflemediklerini ancak alınan sonuçların kendilerini  o lige taşıyabileceğini söyledi. Yönetimle uzun soluklu bir anlaşma yaptığını, asıl hedefinin ikinci sezonda kendi kurduğu bir takımla şampiyonluk yaşamak olduğunu vurgulayan Kartal, “Ancak Allah yüzümüze baktı, ara transferde aldığımız oyuncuların da katkısıyla ligde gücümüzü gösterdik ve iddialı bir hale geldik. Benim olduğum yerde başarısızlık yoktur. İsmail Kartal’ın kitabında başarısızlık yazmaz. Şimdi bizde herkes gibi Bank Asya için heyecanlıyız ve iddialıyız. Bunu sonuna kadar zorlayacağız. Bu sezon olmazsa önümüzdeki sezon bir üst lige yükseleceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.