Başarı grafiğini daha da yükselttiler

Başarı grafiğini daha da yükselttiler

1984 yılında Manifaturacılar Çarşısında küçük bir battaniye iş yeri ile ticari hayata ilk adımı atan Genç ailesi aradan geçen süre içerisinde yaptıkları başarılı yatırımlar ile zirveye yerleşti

Küçük bir atölyede başladıkları hizmetten elde ettikleri deneyim ile 3 mağaza ve 26 çalışanı ile tekstil sektöründe adından söz ettirmeyi başardı.

Son olarak Feritpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde çok sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından Fatih Bebe, ismi ile 3. mağazalarını hizmete açan Genç Tekstil Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Genç ve oğulları bir hayallerinin daha gerçekleşmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Mağaza sorumlusu İbrahim Genç, açılışta yaptığı konuşmada, “Konya manifaturacılar çarşısında 1984 yılında küçük bir battaniye işyeri ile sektöre girmiştik. Bugün İmaj Giyim, Rüya Perde ve son olarak da Fatih Bebe Mağazası ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. Zaman geçtikçe gelişiyoruz ve çalışan sayımızı artırıyoruz. Bundan sonra Konya şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de yatırım yaparak daha geniş bir kitleye ulaşmayı arzuluyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.