Bartın Belediyespor’u Ağrılayacak Kayseri

Bartın Belediyespor’u Ağrılayacak Kayseri

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grubu lider olarak bitirerek Eleme grubu müsabakalarına katılmaya hak kazanan Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü, eleme grubunda 7. hafta maçında bu hafta sonu B...

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grubu lider olarak bitirerek Eleme grubu müsabakalarına katılmaya hak kazanan Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü, eleme grubunda 7. hafta maçında bu hafta sonu Bartın Belediyespor’u konuk edecek. Eleme grubu müsabakalarında ilk 6 hafta sonunda 3 galibiyet 3 yenilgi alarak grupta 3. sırada bulunan Kayseri temsilcisi Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu Bartın Belediye spor kulübü maçının hazırlıklarına yaptığı kondisyon antrenmanı ile başladı.

Antrenör-Oyuncu Hasan Aksoyak, bir süt tura yükselebilmek için ilk dört sırada yer almaları gerektiğini belirterek, bu amaç doğrultusunda Bartın Belediyespor maçının büyük önem taşıdığını söyledi. Aksoyak, ’’İlk 4 sırada yer alabilmek için sahamızda oynayacağımız Bartın Belediyespor maçını kazanmamız gerekli. Rakibimiz genç tecrübeli ve çok koşan, maçın sonuna kadar mücadele eden oyunculardan kurulu, antrenmanlarımızda hazırlıklarımızı bu yönde yapmaktayız. İlk maçı deplasmanda uzatma sonunda 101-95 kazanmıştık. Üst gruba yükselmeyi büyük ölçüde garantileyebilmek için bu maçtan mutlaka galip ayrılmamız gerekli. Bu grupta tüm takımlar güçlü ve yatırım yapan takımlar. Amacımız grubumuzu üst sıralarda bitirerek bir üst grup maçlarında nispeten avantajlı bir durumda yer alabilmek’’ dedi. Bu maçın hazırlıklarına kondisyon çalışmaları ile başladıklarının altını çizen Hasan Aksoyak, tüm basketbol severleri Pazar günü oynayacakları maça davet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.