Bank Asya’nın favorisi Konyaspor’dur

Bank Asya’nın favorisi Konyaspor’dur

Bir yıl aradan sonra yeniden Konyaspora dönen tecrübeli futbolcu Tayfun Türkmenden iddialı sözler. Sezona yoğun ve yorucu bir çalışma temposuyla hazırlandıklarını ifade eden tecrübeli oyunculardan Tayfun, Eksiklerimiz var.

Bunları lige kadar giderip, sezon boyunca gereken sonuçları alarak inşallah sezon sonunda da mutlu sona ulaşıp hak ettiğimiz Turkcell Süper Lig’e yükseleceğiz diye düşünüyorum” dedi. 

Boluspor ile oynanan ve 3-2 kaybedilen özel maçı değerlendirerek açıklamalarına başlayan Tayfun Türkmen, “Konyaspor olarak biz her maça hazırlık maçı da olsa kazanmak için çıkıyoruz. Boluspor’a karşı 3-2 kaybettik. Üzgünüz. Fakat takım olarak çok yoğun bir antrenman programından geçtiğimiz göz ardı edilmemeli. Yüksek dozda kondisyon depolayıcı çalışmalar yapıyoruz. Bunun karşılığını lig maratonunda göreceğimizi düşünüyoruz. Hazırlık maçları eksiklerimizi görme adına oldukça faydalı oldu. Boluspor karşısında da bunu yaşadık. Lige kadar var olan hazırlık maçlarımızda daha dikkatli olup, var olan eksikliklerimizin farkına varıp ve onları düzelterek daha başarılı maçlar çıkartacağımızı umut ediyorum” diye konuştu. Tayfun sözlerine şöyle devam etti: “Burada esas değerlendirilmesi gereken çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiğimiz düşüncesindeyim. Takımın uyum sorununu aşması, yeni gelen oyuncuların takıma bir an önce adapte olması, hem taktiksel hem de oyunsal anlamda kampta her şeyin yolunda gitmesi bizim için en önemli olan nokta. İkinci etap kampımızı Çarşamba günü Orduspor ile oynayacağımız maçla tamamlayacağız. İki günlük izin sonrası yeniden Kızılcahamam’da son etap kampımızı yapacağız. Çalışmalarımız gayet olumlu geçiyor. Önemli olan birkaç sakatlık dışında ciddi anlamda sakatlıkların yaşanmaması. Kalan dönemi de iyi çalışarak tamamlayıp sezona en iyi şekilde girmek istiyoruz.”
Tecrübeli futbolcu Tayfun Türkmen, 2009-2010 sezonu ile ilgili görüşlerini açıklarken “Bank Asya 1.Lig’de şampiyonluğun favorisi tabiî ki Konyaspor’dur. Hem vizyonuyla hem de potansiyeli ile Konya şehri her zaman Turkcell Süper Lig’de olmayı hak eden bir yer. Konyaspor kesinlikle Bank Asya 1.Lig’i hak etmiyor ve biz oyuncularda bunun bilincindeyiz. Spor camiası her konuşmasında bunu dile getiriyor. Sezon boyunca gereken sonuçları alarak inşallah sezon sonunda da mutlu sona ulaşarak hak ettiğimiz Turkcell Süper Lig’e yükseleceğiz diye düşünüyorum” şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.