Bank Asya’da teknik adam kıyımı

Bank Asya’da teknik adam kıyımı

Türk futbolundaki acı gerçek ne yazık ki, ligin daha başlarında yeniden ortaya çıktı.

 Teknik direktör seçiminde ve transferde sezon başında büyük yanlışlıklara yapan kulüp yöneticileri, kötü gidişin faturasını geçen yıllarda olduğu gibi bu dönem de teknik adamlara çıkartmaya başladılar. Konyaspor’un da yer aldığı Bank Asya 1. liginde ilk teknik direktör değişikliği, daha 3. hafta da Giresunspor’da yaşandı.. Sezona Süper lige yükselme umutlarıyla başlayan Karadeniz ekibinde başarısız gidişini faturası teknik direktör Yüksel Yeşilova’ya çıkartıldı ve takımın başına 3. hafta sonunda Levent Eriş getirildi.

Bank asya 1. ligde 6. hafta da ise iki takımda teknik kışım yaşandı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Adanaspor’da Ekrem Al ve Bucaspor’da Kemal Kılınç’ın görevine son verildi ve Adanaspor Kemal Kılınç, Bucaspor ise Özcan Kızıltan’a teslim edildi. Son teknik kıyım Orduspor’da yaşandı. Ligin sonuna demir atan Orduspor’da, yönetim kurulu, teknik direktör Osman Özdemir ile karşılıklı anlaşma sağlayarak yollarını ayrıld. Özdemir’in bugün bir basın toplantısı düzenleyeceği de kaydedildi.

HACETTEPE, ÖZEN İLE YOLLARI AYIRIYOR

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Hacettepespor’un teknik direktör Önder Özen ile yollarını ayıracağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Bank Asya 1. Lig’e istediği şekilde başlamayan Hacettepespor’da kan değişikliğine gidiliyor. Bank Asya 1. Lig’de 8 hafta sonunda 5 puan toplayabilen ve 17. sıraya kadar gerileyen Hacettepespor’da son olarak Altay karşısında, Ankara’da alınan 3-1’lik mağlubiyet, bardağı taşırdı. Olağanüstü olarak toplanacak olan Hacettepespor Yönetim Kurulu’nun teknik direktör Önder Özen ile yolları ayırma kararı alacağı öğrenildi. Sezon başında büyük ümitlerle takımın başına getirilen Önder Özen yönetimindeki Hacettepespor, 8 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken sadece 4 gol atabilmiş ve kalesinde 9 gol görmüştü.Hacettepespor’da yeni teknik direktör arayışlarının başlayacağı ifade edilirken, daha önce Gençlerbirliği ve Hacettepespor’da yardımcı antrenörlük yapan Osman Nuri Işılar’ın isminin ön plana çıktığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.