Bank Asya’da misafiriz

Bank Asya’da misafiriz

Konyasporda yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Takımın tecrübeli futbolcularından Zafer Demir, tek düşüncelerinin yeşil-beyazlı camiayı hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi

Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek “Var olan eksiklerimizi lige kadar giderip sezona hazır girmek istiyoruz. Bank Asya 1.Lig’de misafiriz ve Konyaspor’u ne pahasına olursa olsun Turkcell Süper Lig’e çıkartacağız” diye konuştu.
Yoğun ve yorucu tempoda yapılan kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini belirten tecrübeli oyuncu Zafer Demir “Çok iyi çalışıyoruz. Bu çalışmalarla Konyaspor’un yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkması konusunda ne kadar arzulu olduğumuzu gösteriyoruz” dedi.
Zafer Demir “Turkcell Süper Lig’den Bank Asya 1.Lig’e düşmek çok kötü bir şey ve bizi psikolojik anlamda olumsuz etkiledi. Ama düştüğümüz gibi çıkmasını da biliyoruz. Yeni bir yönetimimiz ve büyük bir camiamız var. Onların destekleriyle bu zorluğun altından kalkacağız” derken, sözlerine şöyle devam etti: “Şu an ki çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Biz burada iyi bir aile olduk. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız kim olursa olsun kesinlikle zorluk çekmeyecektir. Takımımızın başarısı için mücadele edecektir. Birlikte hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.”
Bank Asya 1.Lig’de mücadele vermenin Turkcell Süper Lig’e oranla daha zor olduğunu ifade eden futbolcu Zafer Demir “Turkcell Süper Lig’e oranla futbol oynamaya müsaade edilmeyen, daha çok mücadelenin ön planda olduğu bir ligde yer alıyoruz. Bank Asya 1.Lig’in gerekleri ne ise biz takım olarak bu şartlara uyacağız. Çünkü tek düşüncemiz ne pahasına olursa olsun Konyaspor’u yeniden Turkcell Süper Lig’e taşımak. Bizde de bu inanç var. Yeter ki Konya şehri bizi desteklesin ve yalnız bırakmasın” şeklinde görüş belirtti.
Zafer Demir, 2009-2010 sezonu fikstürünü de değerlendirerek “Fikstürün avantajı-dezavantajı mutlaka olacaktır. Ama takımınız iyiyse, gerektiği gibi çalışıyorsanız fikstürü lehinize çevirirsiniz. Bizim için takım ayrımı yok. Her takıma aynı gözle ve ciddiyetle bakıyoruz. Bunu da sezon başladığında herkes görecek” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.