Bamba Trabzon ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Bamba Trabzon ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Bamba, Trabzonsporun İstanbul kulüplerine karşı, tarihi boyunca mücadele vermesini önemsediği açıkladı

Trabzonspor, İngiltere’nin Leicester City takımından transfer ettiği Souleymane Bamba ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman, Fildişi Sahilli oyuncu Bamba’yı takım yetkililerinin uzun süredir izlediğini belirterek, ‘’Bamba’yı transfer ettiğimiz için mutluyuz. Bamba’nın bugüne kadar sergilediği oyunu takımımızda da yansıtması temennimizdir’’ dedi.
‘’Yakında Türkçe konuşurum’’
İmza törenindeki konuşmasına Türkçe başlayan Bamba ise ‘’Burada olmaktan çok mutluyum, umarım yakında Türkçe konuşurum’’ dedi.
Yapması gereken birçok şeyin olduğunu ve Trabzonspor’da bunları göstereceğine inandığını ifade eden Bamba, şöyle devam etti:
‘’Transferim gerçekleşmeden önce beni ikna eden iki unsur vardı. Bunlardan birincisi yakın çevreme danıştığımda herkes olumlu şeyler söyledi. Zokora’nın burada olması beni ikna etti diyebilirim. Diğer unsur ise tarihi boyunca Trabzonspor’un büyük hedeflere gitmesi benim için önemliydi. Trabzonspor’un İstanbul kulüplerine karşı tarihi boycunca mücadele verdiğini ve başarı elde ettiğini biliyorum. Böyle bir kulübün parçası olmak benim için çok önemli.’’
AA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.