Balıkesirspor, Akhisar Belediye Maçının Hazırlıkları Sürdürüyor

Balıkesirspor, Akhisar Belediye Maçının Hazırlıkları Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, 2014-2015 sezonunun açılış maçında evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 38 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Balıkesirspor’u heyecan sardı....

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor, 2014-2015 sezonunun açılış maçında evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 38 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Balıkesirspor’u heyecan sardı. Yarım asrı aşkın bir süre sonra taraftarının önüne Süper Lig temsilcisi olarak çıkacak olan kırmızı beyazlı ekip, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Cuma akşamı, Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın oynanacağı Atatürk Stadı’nda Teknik Direktör İsmail Ertekin nezaretinde tam kadro çalışan Balıkesirspor’da oyuncuların neşeli oldukları dikkat çekti. Taktik ağırlıklı çalışma yapan Balıkesirspor’da futbolcular antrenmana eksiksiz katıldı.

Antrenman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Ertekin, yeni bir ligde oldukları için heyecanlı olduklarını belirterek, "İyi bir şekilde hazırlanmaya çalıştık. Maç için artık son iki günümüz. Bu iki günü iyi değerlendirip ligin ilk maçını kazanmak için gerekli tüm çabamızı sarf edeceğiz. Sonuçta buradan 3 puanla çıkacağımızı düşünüyorum." dedi.

Takımda kaleci Ertuğrul dışında sakat oyuncu bulunmadığı bilgisini veren Ertekin, "Süper Lig'in havasını 40 yıl sonra tekrar göreceğiz. Hepimiz birlikte yaşayacağız. Türkiye liglerinin en büyüğünde gerekli tüm çabamızı sarf edip her maçı kazanma adına gerekli oyunu oynayacağız. Oyuncu, teknik heyet ve seyircimizle buna hazırız. Bu ligde oynayan takımlar içerisinde iyi ve coşkulu seyircisi olan takımlardan bir tanesiyiz. Biz de onlara yakışanı yapacağız. Bu lige renk veren, ses getiren takım olacağız." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.