BALda zorlu pazar

BALda zorlu pazar

BALda mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacak

Sarayönü İhsaniye Belediyespor’u, Selçuklu ise Demre’yi konuk edecek. Beyşehir belediyesi ise Emirdağspor deplasmanında puan arayacak
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor bugün 13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde İhsaniye Belediyespor ile ligin 19. haftasında karşı karşıya gelecek. Sarayönü İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Sefa Duran önetecek. Duran’ın yardımcılığını Orhan Fahlıoğulları ve Bekir Özçelik yapacak. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-siyahlılarda önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak. İhsaniye Belediyespor maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Sarayönü Belediyespor antrenörü Niyazi Kart “Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Sarayönü Belediyespor olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Rakibimizden çekinmiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağız” diye konuştu.
SARAYÖNÜ’NE SARI KART CEZASI
Sarayönü Belediyespor 19 Şubat 2012 Pazar günü oynanan Kumluca Belediyespor- Sarayönü Belediyespor BAL müsabakasında; toplam 7 sarı kart görerek takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan 525 TL para cezası kesildi. Bu karşılaşmada Tunay, Mustafa Yılmaz, Salih, Ali Osman, Nuri, Murat ve Hakkı sarı kart görmüştü.  Öte yandan 22 Şubat tarihinde Sarayönü’nde oynanan Emrespor karşılaşmasıyla ilgili olarak hakem ve gözlemci raporundan dolayı savunma istendi.
SELÇUKLU, DEMRE KARŞISINDA
Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden tek merkez takımı Selçuklu Belediyespor, bugün 13.30’da kendi saha ve seyircisi önünde Demre Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuklu Belediye Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı Halil İbrahim Sert yönetecek. Sert’in yardımcılığını Mehmet Ildırı ve Hakan Özpınar yapacak. Hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanı ile tamamlayan mavi-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor.  Demre Belediyespor maçını kazanacaklarını ifade eden Selçuklu Belediyespor Antrenörü Zekeriya İğdeli” Hazırlıklarımızı tamamladık. Önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Selçuklu Belediyespor olarak hedefimiz iyi futbol oynayıp, bunu sonuca yansıtmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
BEYŞEHİR BELEDİYESPOR KÜME DÜŞTÜ
Lig’de mücadele eden bir diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor geçtiğimiz gün aldığı hükmen yenilgi ile lige veda etti. Beyşehir ligin 19. haftasında ise Emirdağspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Emirdağ Futbol Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılığını Ahmet Oğuz Yılmaz ve Ersin Karademir yapacak.  Öte yandan Beyşehir Belediyespor 3-1 kazandığı maçta hükmen mağlup ilan edilince küme düştü. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ligdeki ilk yılında başarılı olamadı ve bitime 4 hafta kala matematiksel olarak lige veda etti. Beyşehir Belediyespor 12 Şubat’ta oynanması gerekirken hava muhalefeti nedeniyle 22 Şubat’ta oynanan ve 3-1 kazandığı İhsaniye Belediye erteleme maçında 14 Şubat’ta transfer ettiği Mustafa Akcan’ı oynattığı için 3-0 hükmen mağlup ilan edilirken, bu sonuçla son 4 haftaya 6 puanla giren temsilcimizin 20 puanlı Selçuklu Belediyespor’u geçmesi matematiksel olarak imkansız hale geldi ve Beyşehir ekibi lige veda etti.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.