BAL'da zirve alarmı

BAL'da zirve alarmı

Bölgesel Amatör lig temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor hafta sonu birbirinden zorlu maçlara çıkacak.

Bölgesel Amatör lig temsilcilerimiz Sarayönü Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor hafta sonu birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Zirve hesabı yapan 2 temsilcimiz liderlik için iddialı olan Mersin Meskispor ve Niğde Belediyespor ile karşılaşacak

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri haftayı galibiyetle kapattı. Lider Sarayönü Belediyespor deplasmanda Karaman Belediyespor'u 2-1'le geçerek liderliğini devam ettirdi. Selçuklu Belyediyespor ise sahasında Koca Sinan Şimşekspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerekm moral buldu. Çatalhüyük Çumra Belediyespor da sahasında Akdeniz Belediyespor'u 3-0 gibi net bir skorla yenerek haftayı galibiyetle kapattı.   

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Sarayönü Belediyespor, deplasmanda oynadığı maçta bir hafta öncesinin lideri Mersin’i deviren Karaman Belediyespor'u 2-1 yenerek zirve keyfini devam ettirdi. Sarayönü Belediyespor bir önceki haftada Karaman Belediyespor'un Mersin'i yenmesiyle liderluk koltuğunu devralmıştı. Puanını 26'ya çıkaran  Sarayönü Belediyespor hafta sonu sahasında zirvenin iddialı ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'u sahısanda konuk edecek. Yeşil-siyahlı ekip bu maçı kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırarak rakibini liderlik yarışının dışyına itmek istiyor.geçtiğimiz sezonlarda kaçırdığı 3. Lig biletine bu yıl ulaşmak isteyen Sarayönü Belediyespor ilk devrenin tamamlanmasına iki maç kala en yakın rakibi Niğde Belediyespor'a 4 puan fark atmış durumda. Yeşil-siyahlı ekibin bu haftaki rakibi Mersun Meskispor ise aynı puan ve averajla 3. sırada bulunuyor. Sarayönü Belediye ekibi sahasında Mersin Meskispor ile oynarken diğer temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise deplasmanda zirve hesapları yapan ve ligin iddialı ekipleri arasında yer alan Niğde Belediyespor'a konuk olacak. Çatalhöyük Çumra Belediyespor da rakipleri gibi 22 puana sahip. Konya ekiplerinin bu maçtan galip ayrılması halinde zirve Sarayönü Belediyespor ile Çatalhöyük Çumra Belediyespor'a kalacak.  

Çatalhüyük Çumra Belediyespor geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Akdeniz Belediyespor'u 3-0 yenerek Pozantı yenilgisini telafi etti ve moral buldu. Kırmızı-yeşilli ekip aldığı galibiyetle puanını 22'ye çıkardı ve zirve takibini sürdürdü.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden ve tek merkez temsilcisi olan Selçuklu Belediyespor  sezonun 12. hafta maçında sahasında son sıradaki Kocasinan Şimşekspor'u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir futbol sergileyen mavi-beyazlı ekip rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek 4. galibiyetini aldı.  Bu galibiyetle moral bulan Selçuklu Belediyespor hafta sonu deplasmanda 68 Yeni Aksarayspor'a konuk olacak. Aksaray temsilcisi de zirveye ortak olmayan ekipler arasında yer alıyor. Deplasmanlı Bölgesel Lig 5. grupta bu haftaya Konya takımlarının zirve maçları damgasını vuracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.