BAL'da ilk yarıyı moralsiz kapattık

BAL'da ilk yarıyı moralsiz kapattık

BAL'da ilk yarı maçları tamamlandı. 5. Grup’taki temsilcilerimizden Sarayönü Belediye Ceyhan'a 2-1, Çumra ise Aksaray’a 5-0 mağlup oldu. Temsilcilerimiz ligin ilk yarısını moralsiz kapattı

Bölgesel Amatör Futbol Lig'nde (BAL) ilk yarı heyecanı dün oynanan maçlarla sona erdi. 5. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapattılar. Lig'de mücadele eden mavi-beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor son haftayı dinlenerek geçirdi. Haftaya lider giren Sarayönü Belediyespor, Adana Ceyhanspor'a 2-1 mağlup olarak son haftada zirveyi bırakmak zorunda kaldı. Bir diğer şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise Yeni Aksaray'dan 5-0'lık bir mağlubiyet aldı ve büyük moral kaybetti.

Sarayönü Belediyespor, Adana Ceyhan İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya oldukça kötü başladı. Karşılaşmanın henüz başında Ceyhanspor'dan Serdar'ı durduramayan yeşil-siyahlılar, etkili forvetin 3 ve 5. dakikalarda attığı gollerle 2-0 geriye düştü. Bir an önce toparlanmak isteyen Sarayönü, Serdar'ın attığı gollere 10. dakikada Adil ile cevap verdi ve skoru 2-1'e getirdi. Bu golle umutlanan temsilcimiz ilk yarıyı 2-1'lik yenilgi ile tamamladı. İkinci yarıda skoru değiştirmek için daha etkili ataklar düzenleyen Sarayönü Belediyespor, Ceyhan'ın katı defansını geçmeyi başaramadı ve karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

68 Yeni Aksaray deplasmanında terleyen bir diğer temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor Aksaray Atatürk Stadı'nda farklı mağlup oldu. Karşılaşmaya her iki ekipte oldukça kontrollü başladı. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 39. dakikasında Yeni Aksarayspor, Hakan'ın attığı penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda önce eşitliği ardından da galibiyet golünü bulmayı hedefleyen Çumra, defansında açıklar verdi. Bu açıkları iyi kullanan Aksaray, 48. dakikada Zafer ile durumu 2-0 yaptı. 56. dakikada Osman ile farkı yakalayan Aksarayspor, oyun disiplininden kopan Çumra karşısında Hakan'ın 68 ve 85. dakikalarda attığı gollerle 5-0'lık farkı yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum