BAL'da iddialıyız

BAL'da iddialıyız

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor, Karapınar Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor sezona sıkı hazırlanıyor.

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor, Karapınar Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor sezona sıkı hazırlanıyor. İddialı takımlar kurmak isteyen ekipler transfer çalışmalarına başladı

Yine iddialı bir takım kuracaklarını söyleyen Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, “İç ve dış transferde çalışmalara başladık. İç transferde Birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Ufak tefek sıkıntılarımız var. Ancak önümüzdeki günlerde aşabileceğimiz problemler bunlar. Dış transferde ise ince eleyip sık dokuyoruz. Şu ana kadar bir kaç oyuncu ile anlaşma imzaladık. Kemerspor'dan Yılmaz'ı kadromuza kattık. Mersin Meski'den İsmail ile anlaştık. Çanakkale Biga ve Çanakkale Çavdar'dan Abdullah ve Onur gelecek yıl Sarayönü forması giyecek. Yine iddialı ve zirveye oynayan bir takım için çaba sarfediyoruz. Sarayönü Belediyespor gelecek yıl 3. Lig'de olacak inşallah” dedi. Bölgesel amatör ligde mücadele eden diğer Konya takımlarını da değerlendiren Kart, “Zaten Çatalhüyük Çumra güçlü bir kadroya sahip bir ekip. Yapacakları takviyelerle daha güçlü olacaklardır. Karapınar ilk kez BAL'da mücadele edecek. Ama yapılanması ve yönetimi itibari ile istikrarlı bir takım Karapınar. Onlarında çok güçlü ve iddialı takımlar kuracaklarını düşünüyorum. Konya'yı temsil eden bütün ekipler zirveye oynar inşallah. Üç takım şampiyonluk yolunda mücadele eder içimizden birini 3. Lig'e göndeririz umarım” ifadelerini kullandı.

KARAPINAR GENÇ KADROSU İLE İDDİALI

Karapınar Belediyespor Genel Kaptan'ı Mithat Korkusuz ise Bölgesel Amatör Lig'de ilk kez mücadele edeceklerini hatırlatarak “Çok genç ve başarıya aç bir kadromuz var. Geçen yıl Amatör Süper Lig'i şampiyon tamamlayan kadronun üzerine takviyeler yaparak BAL'da güçül ve iddialı bir kadro kurmak istiyoruz. Şu anda İstanbul Ankara ve İzmir'den görüştüğümüz oyuncular var. Kısa zamanda ihtiyacımız olan bölgelere önemli transferler yapacağız. Bölgesel Amatör Lig'de ilk kez mücadele edecek olmamıza rağmen Karapınar'ın her zaman hedefi şampiyonluktur. Zirveye oynayacak bir kadro kuracağız” dedi. Bölgesel amatör Lig'de mücadele eden diğer Konya takımların da değerlendiren Korkusuz, “Sarayönü Belediyespor zaten son yollarda sürekli zirveye oynayan bir takım. Gücünü kanıtlamış ve rüştünü ispatlamış bir ekip. Bu yılda iddialı olacaklarını düşünüyorum. Çatalhüyük Çumra ise istikrarlı yapısıyla dikkat çekiyor. Giderek daha tecrübeli ve güçlü hale geliyorlar. Bu yıl BAL'da mücadele edecek Konya takımlarının hepsinin zirveye oynayacağını inanıyorum. Umarım Konya futbolu için verimli bir sezon olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.