BALda döküldük

BALda döküldük

Bölgesel Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor haftayı puansız kapattı.

Bölgesel Lig 7. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor haftayı puansız kapattı. Sarayönü Belediyespor ise Isparta Özel İdare ile 1-1 berabere kaldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor yine kazanamadılar. Kendi sahasında lider Emirdağspor ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor, rakibine 2-0 mağlup olarak zirveden iyice uzaklaştı. Selçuklu Belediye Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda ise Selçuklu Belediyespor 70 ve 71. dakikada Cüneyt’in golüne engel olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Emirdağspor’dan Erkut 89’da kırmızı kart gördü. Selçuklu Belediye bu yenilgiyle 14 puanda kalarak sekizinci sıraya düştü. Bir diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise deplasmanda ilk yarısı golsüz sona eren maçta Kumluca Belediyespor’a 5-2 mağlup oldu. Mavi-beyazlılar 6 puanla 11. sırada kalarak düşme hattından kurtulamadı.
SARAYÖNÜ 1 PUANLA DÖNDÜ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele veren Sarayönü Belediyespor, hafta sonunda kendi evinde karşılaşacağı Demre Belediyespor maçının hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından bugün başlayacak. Kendi tesislerinde Antrenör Niyazi Kart nezaretinde ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan Yeşil-Siyahlılarda moraller yüksek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Isparta İl Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan temsilcimiz, Demre Belediyespor maçını kazanarak kaybedilen 2 puanı telafi etmek istiyor. Haftayı 1 puanla kapattıkları için üzgün olduklarını ifade eden Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, “Zor bir maç oldu. Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Ancak olmadı. Artık bu maçı unutup önümüzdeki Demre Belediyespor maçını düşünmemiz lazım. Kaybedilen 2 puanı telafi edeceğiz” dedi.
Ferhat Türkoğlu

STAD: Selçuklu Belediye  

HAKEMLER:  Cem Koyun, Bekir Özçelik, Mahmut Gülle

SELÇUKLU BELEDİYESPOR:  Levent, Osman, Kadir, Kerim, Enes, Mehmet, Murat (Mesut), Uğur, Yusuf (Muhammed) , İbrahim, Abdullah (M. Tuğrul)

EMİRDAĞSPOR: Aydın, Ömer, Lütfü, Serhat, Erkut, Erdal, Erhan (Melih), Nevzat, Mustafa, Mehmet (Önder), Cüneyt (Yusuf)

GOLLER: Dk 70-71 Cüneyt (Emirdağspor)

KIRMIZI KART: Dk. 89 Erkut( Emirdağspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.