BALda Beyşehir Sarayönü derbisi

BALda Beyşehir Sarayönü derbisi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele veren Beyşehir Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor bugün Beyşehirde karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor bugün Beyşehir’de karşı karşıya gelecek. 75. Yıl Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak olan maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Enver Bozduğan yönetecek. Bozduğan’ın yardımcılığını ise Murat Yiğit ve Murat Tekbaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Deniz Gönen. Her iki takımda da önemli bir eksiklikleri bulunmuyor. Zorlu karşılaşma öncesinde Sarayönü Belediyespor, 8 puanla 6. sırada, Beyşehir Belediyespor ise 5 puanla 8. sırada bulunuyor.

Beyşehir Belediyespor Antrenörü Nail Vurucu Sarayönü Belediyespor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Her iki takım içinde kolay maç olmayacağını ifade eden Vurucu” Hazırlıklarımızı dün yaptığımız antrenmanla tamamladık. Takımda moraller yüksek. Hedefimiz saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak” dedi. Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart ise Beyşehir Belediyespor’dan çekinmediklerini ifade etti. Hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade eden Kart” Her iki takımda sahada kazanmak için mücadele edecek. Sarayönü Belediyespor olarak iyi futbol oynayıp, maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağız” dedi.

SELÇUKLU, EMRESPOR KARŞISINDA

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. Gruptaki bi diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise bugün Isparta temsilcisi Emrespor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Isparta Atabey Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmada İbrahim Gülcan düdük çalacak. Gülcan’ın yardımcılığını Ali Gülçer ve Mehmet Avcı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Avcı. Mevlüt Atlıhan dışında herhangi bir eksikleri bulunmadığını belirten ve artık zirve için oynayacaklarını belirten mavi-beyazlı takımın antrenörü Zekeriya İğdeli, “İyi bir takım olduğumuzu aldığımız sonuçlar ve topladığımız puanlarla gösterdik. Şimdi gözümüzü zirveye çevirmiş durumdayız. Asıl amacımız, Bölgesel Lig’de kalıcı olmaktı. Ancak öyle görünüyor ki, biz şampiyonluk işini başarırız. Bu, diğer takımları küçümsediğimiz anlamına gelmesin. Sadece hiçbir rakipte istikrar yok. O nedenle yarışın içinde biz de varız diye düşünüyorum. Çünkü istikrarı yakalayan ender takımlardan birisiyiz. Eğer Emrespor’u yenmeyi başarırsak, hedef iyice büyür. Rakibin eksiklerinden yararlanıp, galip gelmeye çalışacağız. Ben kendi adıma, bu deplasmandan eli boş dönmeyeceğimize inanıyorum” dedi.

BAL’DA 6 MAÇ VAR

Öte yandan Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta bugün 6 karşılaşma oynanacak. Karşılaşmaların proğramı ise şöyle, Demre Belediyespor-Emirdağspor, Kumluca Belediyespor-Manavgat Belediyespor, Beyşehir Belediyespor-Sarayönü Belediyespor, Isparta İl Özel İdarespor-Burdur Şekerspor, İhsaniye Belediyespor-Ispartaspor, Emrespor-Selçuklu Belediyespor

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.