BAL’da 'bereketli' hafta

BAL’da 'bereketli' hafta

Bölgesel Amatör lig’de mücadele eden takımlarımız haftayı en az 1 puanla kapattı. Zorlu haftada Karapınar Belediyespor ilk galibiyetini aldı.

Bölgesel Amatör Lig’de 15. Hafta maçları tamamlandı. Temsilcilerimiz haftayı en az 1 puan ile kapatarak, Konya takımlarının en çok puan kazandıkları haftaya imza attılar.

SARAYÖNÜ DEPLASMANDA GALİP

Ligdeki temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor bu hafta deplasmanda Talasgücü Belediyespor ile karşılaştı. 30. dakikada ve 87. dakikada Serkan’ın golleri ile 2-0 sahadan galibiyet ile ayrılan yeşil siyahlı temsilcimizin 2. yarıda ise 1 penaltısı verilmesi. Mustafa Sayan’ın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda hakemin devam kararı yeşil siyahlıların yedek kulübesini ayağa kaldırdı.

Ç. ÇUMRA BELEDİYESPOR’DA PUAN KAYBI

Bu hafta sahasında Kayseri Yolspor’u ağırlayan Çatallhüyük Çumra Belediyespor sahasında oynadığı maçtan 1 puan çıkardı. İki takımında birçok pozisyondan yararlanamadığı karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Sahasında 2 puan kaybeden yeşil kırmızılı temsilcimiz kaybı gelecek hafta deplasmanda telafi etmeye çalışacak.

KARAPINAR 3 PUANLA TANIŞTI

Ligdeki bir diğer temsilcimiz olan Karapınar Belediyespor ise haftaların ardından 3 puanla tanıştı. Şu ana kadar hiç galibiyeti bulunmayan Karapınar Belediyespor sahasında karşılaştığı Anamur Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Yeşil siyahlıların golleri 15. dakikada İbrahim’den, 33. dakikada Murat’tan, 65. dakikada ise Çağrı’dann geldi. Karapınar Belediyespor birçok pozisyondan ise yararlanamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.