BAL’da 2 iyi 1 kötüyüz

BAL’da 2 iyi 1 kötüyüz

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Konya ekipleri arasında 2 takımımız zirve mücadelesi verirken bir temsilcimiz ise ligin son sırasında bulunuyor.

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Konya ekipleri arasında 2 takımımız zirve mücadelesi verirken bir temsilcimiz ise ligin son sırasında bulunuyor. Sarayönü Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor 9 puanla zirveyi zorlarken Karapınar Belediyespor ise 1 puanla sıralamada son basamakta bulunuyor.

SARAYÖNÜ VE ÇUMRA ZİRVEYİ ZORLUYOR

Sarayönü Belediyespor bu lig uygulamaya konulduğundan beri Bölgesel Amatör Ligde mücadele ediyor. Yeşil-siyahlı ekip bu yıl 4. sezonunu geçirdiği ligde yine şampiyonluk hedefi ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda 3. Lig’in kapısından dönen Sarayönü Belediyespor bu kez hedefe ulaşmak istiyor. Lige iyi başlayan yeşil-siyahlı ekip 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi aldı. Sarayönü Belediyespor bu yenilgisini bir başka Konya temsilcisi Çatalhüyük Çumra Belediyespor’dan aldı. Yeşil-siyahlı ekip yarın ise yenilgisiz grup lideri Ceyhanspor’a konuk olacak.

Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise ligde 3 sezonunu geçiriyor. Ligde tecrübe kazanan Kırmızı-yeşilli ekip bu sezon oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi aldı. Çumra ekibi topladığı 9 puanla Sarayönü Belediyespor’un ardından 4. sırada yer alıyor. Çatalhüyük Çumra Belediyespor 5. hafta maçında sahasında Alpin Pozantı Gençlikspor ile karşılaşacak. Çumra ekibi bu maçı kazandığı takdirde puanını 12 çıkartacak ve liderlik yolunda büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

KARAPINAR ZORLANIYOR

Bu sezon ilk defa Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Karapınar Belediyespor 4 hafta sonunda henüz istediğini elde edemedi. Şuana kadar sadece 1 puan alan yeşil-siyahlı ekip sıralamada son basamakta bulunuyor. Karapınar Belediyespor bu hafta lig ikincisi Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.