BAL takımları 7. haftaya bileniyor

BAL takımları 7. haftaya bileniyor

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden temsilcilerimiz ligin 7. haftasına hazırlanıyor

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcilerimiz ligin 7. haftasına hazırlanıyor. Lig’de 3. sırada bulunan Selçuklu Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Isparta İl Özel İdare Spor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Konya debisinde Beyşehir Belediyespor’u mağlup eden Sarayönü Belediyespor, evinde Ispartaspor ile karşılaşacak. Ligde moral arayan Beyşehir Belediyespor ise deplasmanda Manavgat Belediyespor önünde zorlu bir sınava çıkacak.

 

Bir birinden zorlu sınavlar verecek olan temsilcilerimiz hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Temsilcilerimizde önemli bir eksik bulunmuyor.  Ligin 7. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Sarayönü Belediyespor-Ispartaspor Manavgat Belediyespor-Beyşehir Belediye Emirdağspor-Kumluca Belediye Spor Burdur Şekerspor-Demre Belediyespor Selçuklu Belediyespor-Isparta İl Özel İdare Spor Emrespor-İhsaniye Belediye Spor.

 

Sarayönü Belediyespor, derbi maçta bir diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’u deplasmanda farklı yenerek evine dönmenin keyfini yaşıyor. Yeşil-siyahlı takımın Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Beyşehir Belediyespor maçında aldığımız farklı galibiyet bizleri sevindirdi, ancak rakibimiz adına da üzülüyoruz. Ligde iyi durumda değiller. Ne yaparsınız ki, bu futbol. İki testiden birisi mutlak kırılacaktı. Ayrıca bizim zirveden kopmamamız gerekiyordu. Farklı galibiyet elbette sevindirici oldu. Bunu devam ettirmek zorundayız. Sarayönü Belediyespor sezon başında koyduğu hedefi, mutlaka gerçekleştirecektir. Teknik heyetimize de, futbolcularımıza da sonuna kadar güveniyoruz. Bizi bu noktaya getiren onlar, zirveye taşıyacak olan da yine onlar. Bu maç geride kaldı, evimizde oynayacağımız Ispartaspor maçı hazırlıklarına zaman geçirmeden başlayacağız. Rakibimiz zayıf görünse de dikkatli olmak zorundayız. Futbolun neleri getirip, neleri götüreceği hiç belli olmaz” dedi.

 

Grupta mücadele eden tek merkez temsilcisi Selçuklu Belediyespor, gözünü iyice kararttı. Isparta Emrespor’u deplasmanda mağlup ederek, favori rakibinin belini kıran ve grupta 3. sıraya yerleşen mavi-beyazlılar sezon başındaki ilk beşte yer alma hedefini de şampiyonluk olarak değiştirdi. Alınan sonuçlarla havaya giren ve umutları çoğalan Selçuklu Belediyespor’a yönetim, “Ligin yeni takımı olmamız ve fazla bir takviye yapmamamız nedeniyle hedefimizi ilk beş olarak belirlemiştik. Ancak, başta hocamız olmak üzere oturmuş kadromuz şu ana kadar büyük işler başardı. Doğrusu bu olağanüstü bir başarı. Eğer Emrespor gibi güçlü ve şampiyonluk iddiası taşıyan bir takımı deplasmanda yenebiliyorsak, artık bizim de bundan böyle hedef büyütmemiz gerekiyor. Oynadığımız maçlarda bizden kat kat fazla bütçesi olan takımları dize getirdiğimize göre, kendimize zirve gibi bir hedef belirlememiz yanlış olmaz diye düşünüyorum. Selçuklu Belediyespor’un mevcut kadrosu bunu başaracak güçtedir. Oyuncularımız, her geçen gün lige ısınıyor ve kalitelerini ortaya koyuyor. Bizler de yönetim olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyor. İnşallah Konyaspor Süper Lig’e, biz de Konya için gerekli olan 3. Lig’e yükselmeyi başarırız” açıklaması yaptı.

 

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.