BAL start alıyor

BAL start alıyor

Bölgesel Amatör Ligi'nde bazı gruplarda sezon geçen hafta başlarken temsilcilerimizin bulunduğu Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta sezon yarın oynanacak maçlarla start alıyor.

Bölgesel Amatör Ligi'nde bazı gruplarda sezon geçen hafta başlarken temsilcilerimizin bulunduğu Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta sezon yarın oynanacak maçlarla start alıyor. İlk hafta bir Konya derbisine sahne olacak. Geçen sezon şampiyonluğu son haftada kaybeden ve bu sezonda ligde iddialı bir konumda bulunun Sarayönü Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'e geçen sezon Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak yükselen Karapınar Belediyespor'a konuk olacak. Bölgesel Amatör Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise evinde ligin şampiyonluk adayı takımlarından Nigde Belediyespor'u ağırlayacak.

SARAYÖNÜ İDDİALI GELİYOR

Son sezonlarda sürekli şampiyonluğa oynayan ancak son maçlarda kupaya uzanamayan Sarayönü Belediyespor 2013-2014 sezonuna da iddialı giriyor. Sezona iyi hazırlanan Sarayönü temsilcisi yaptığı transferlerle de dikkat çekiyor. Bu yıl oynadığı hazırlık maçlarında daha mağlubiyetle tanışmayan yeşil siyahlıların, galibiyet serisine resmi maçlarda da devam etmesi ümit ediliyor. Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart, yine şampiyonluğun en büyük adaylarından olduklarını ve sezon sonunda çok arzuladıkları 3. lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

KARAPINAR DERBİDEN UMUTLU

Sezon hazırlıklarına iyi başlamayan daha sonra Cengiz Savaş ile anlaşarak eksikliklerini gidermeye çalışan yeşil-siyahlılar renktaşları Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında sahadan iyi bir sonuçla ayrılmayı planlıyor. Ligde ilk kez mücadele edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Ahmet Çelebi,” Pazar günü ligin favori takımlarından Sarayönü karşısında iyi bir sonuç almak istiyoruz. Çok koşan ve mücadele eden kadromuzla başarılı sonuçlar alacağımızı umuyorum” dedi. Takım Genel Kaptanı Mithat Korkusuz ise” Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Gerek saha içinde gerekse saha dışında dostluğun kazanmasını arzu ediyoruz. Eksikliklerimizin giderildiğini söyleyemem. Sezon başında yaptığımız hatayı geç de olsa fark ettik ve takımımızı Cengiz Savaş’a emanet etik. Kendisi ile iyi bir hava yakaladık. Takımımız grupta kilit olacaktır. Hedefimiz ilk etapta ligde kalmak bunu başarırsak gelecek sezonlar çok iddialı alacağımızı söyleyebilirim. Pazar günü kazanmak için her şeyi yapacağız ancak doğruyu konuşmak gerekirse Sarayönü maçın mutlak favorisi. Hatay, Antalya ve Konya’dan 3 tane yeni transfer yaptık. Ancak Pazar günü hazır olmadıkları için forma giymeleri çok zor” dedi.

ÇUMRA SÜRPRİZ YAPACAK

Yarın kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Niğde Belediyespor'u ağılayacak olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise bu sezon ligin sürpriz takımı olmak istiyor. Geçen yıl ilk kez mücadele ettikleri Bölgesel Amatör Ligi'nde tecrübe kazanan ve bu sezon başında önemli oyuncuları kadrosuna katan Çatalhüyük Çumra Belediyespor bir sürprizi gerçekleştirerek şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Verimli bir kamp dönemi geçiren ve yaptığı flaş transferlerle bütün dikkatleri üzerine çeken Çumra temsilcisi otoriteler tarafından ligin iddialı ekipleri arasında gösteriliyor.

BAL'IN MAÇ PROGRAMI

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta Ligin ilk haftasında yarın oynanacak karşılaşmaların programı şu şekilde: Kozan Bld.Spor-Alpin Pozantı Gençlik Ve Spor, Mersin B.Şehir Bld.Meskispor-Anamur Belediyespor, Karapınar Belediyespor-Sarayönü Belediyespor, Talasgücü Belediyespor-Kayseri Yolspor, Çatalhüyük Çumra Bld.Spor - Niğde Belediyespor, Karaman Belediyespor - Toroslar Belediyespor, Osmaniye Spor 2011- Ceyhanspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.