Bahar Turnuvası’nda yarı final heyecanı

Bahar Turnuvası’nda yarı final heyecanı

Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi Birimler arası 2009 Mevlana Hoşgörü Bahar Futbol Turnuvasında grup maçları geçen hafta tamamlandı.

6 Takımın yükseldiği Yarı Final Gruplarına dün oynanan iki karşılaşma ile başlandı.

B Grubunu lider bitiren Beslenme, A Grubu 2.’si Sağlık-Teknik ve A Grubu 3.’sü Hekimler ile 1.Grup’ta mücadele ederken, A Grubu birincisi Mali İşler, B Grubu 2.’si Mutfak ve B Grubu 3.’sü Güvenlik 2.Grup’ta mücadele ediyor. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar Finale yükselirken, Grup ikincileri 3.lük-4.lük maçına çıkacak.
1.Grubun ilk maçında Sağlık-Teknik ile Hekimler karşı karşıya geldi. Eleme Gruplarında oynadıkları ilk maçta 5-5 berabere kalan iki takım arasındaki maçın ikinci yarısı oldukça çekişmeli geçti. İlk yarısını 4-0 önde kapatan Sağlık-Teknik, ikinci yarıda Hekimlerin baskılı oyunu karşısında bocaladı ve skor 4-3’e geldi. Oyuncu değişiklikleri ile dengeyi kurmaya çalışan Sağlık-Teknik, Hekimleri 7-5 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
2.Grubun ilk maçında ise Güvenlik, Mutfak ile karşılaştı. Eleme maçlarında Mutfak, Güvenlik’i 6-3 yenmeyi başarırken, Yarı Final Grubu maçında ise Güvenlik, Mutfakspor karşısında gol şov yaparak hem rövanşı aldı, hem de finale yükselme adına önemli bir avantaj yakaladı. Turnuvanın gol kralı sıralamasında ilk sırasında yer alan Cemalettin’in 8 gol attığı maçı 9-0 kazanan Güvenlik, Mutfakspor’u adeta sahadan sildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.