Badmintonculara durmak yok

Badmintonculara durmak yok

Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan badminton branşı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan badminton branşı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalarını Atatürk Spor Salonunda antrenör Fersun Gergin nezaretinde sürderen sporcular şampiyonalara hazırlanıyor. Badminton çalışmaları hakkkında bilgi veren Fersun Gergin, “Çalışmalarımızı hafta içi her gün saat 13.00-14.00 arası Atatürk Spor Salonunda yapıyoruz. Badmintona katılım beklediğim düzeyde olup  çalışmalarımız yoğun sporcu katılımlı olarak devam ediyor.  
Öğleden sonraları 13.00-14.00 saatleri arasında yaptığımız çalışmalarda yaş aralığı 99-2001 olup aynı zamanda 13-15 yaş altı kulüp çalışmalarını da yapıyoruz. Sabah 10.00-11.00 saatleri arasında ise 6-7 yaş gruplarının çalışma altyapısını kurma çalışmasını yapıyorum. Kasım ayında yapılan 9 yaş altı Türkiye şampiyonasında çift erkeklerde çeyrek finale kadar çıkmayı başarırken minikler kulüpler Türkiye şampiyonasında 32 kulübün katıldığı şampiyonada Türkiye sıralamasında 11.sıraya yerleşebildik. İlerleyen yıllarda  daha başarılı sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum.
Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.Konya'da badmintona ilgi giderek artıyor. Antrenör olarak bizde bu branşa olan ilgiyi daha da arttırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Gençlik ve Spor il Müdürümüz Ömer Ersöz'ün büyük desteğini alıyoruz. Desteklerinden dolayı kendisine kendim ve sporcularım adına teşekkür ediyorum.Bu spora ilgi duyan herkesi Atatürk Spor Salonuna bekliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.