Bademci: Galibiyeti kaçırdık

Bademci: Galibiyeti kaçırdık

Kırıkkalesporun Konyalı teknik direktörü Fikret Bademci, Cumartesi günü Konya Şekerspor ile oynadıkları maçta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Önceki gün gazetemizi ziyaret eden Fikret Bademci,  Şekerspor ile başa baş bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “galibiyeti kaçıran taraf biz olduk” dedi.

Kırıkkalespor olarak ekonomik sıkıntılarla boğuştuklarını, ancak bu sıkıntılara rağmen, oyuncularının bunu dert etmeden mücadele ettiklerini belirterek, ligde kalacaklarını söyledi. Bademci, “Şekerspor maçında iyi mücadele ettik. Ancak, yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Bu pozisyonlardan birisini bile değerlendirmiş olsaydık, Konya’dan 3 puanla ayrılırdık. Ancak, şampiyonluk mücadelesi veren Şekerspor’dan aldığımız bir puan da küçümsenmemeli.”
Şekerspor’un iyi bir kadrosu olduğunu savunan Bademci, “Şekerspor bu gruptan direk çıkacak takımların başında geliyordu. Ancak, futbol garip bir oyun. İstediğiniz şartları oluşturursunuz, ama yine de istediğiniz olmaz. Ben Şekerspor’un bu grubu birinci bitireceğini düşünüyorum. Çünkü, ekonomik sıkıntısı olmayan bir takım” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.