Aysal'ın Elini Öpen Fenerbahçeli Boksör: Çok Duygulandım

Aysal'ın Elini Öpen Fenerbahçeli Boksör: Çok Duygulandım

Madalya alırken Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın elini öpen Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan, sarı kırmızılı kulübün başkanının elini öperek madalya almanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Dünyanın en büyük boks...

Madalya alırken Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın elini öpen Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan, sarı kırmızılı kulübün başkanının elini öperek madalya almanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük boks turnuvası statüsünde olan Uluslararası 29. Ahmet Cömert Boks Turnuvası, yapılan final müsabakalarıyla tamamlanırken, turnuvaya Fenerbahçe Kulübü'nün sporcusu Hakan Doğan'ın Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın elini öpmesi damgasını vurdu. Türkiye erkeklerde toplamda 7 altın 2 gümüş, bayanlarda ise 2 altın 5 gümüş madalya kazandı.

60 kiloda Rus rakibini yenerek altın madalya kazanan Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan'ın ödülünü ise Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal verdi. Sarı lacivertli sporcunun kürsüde madalyasını veren Başkan Aysal'ın elini öpmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu belirten genç boksör, "Çok heyecanlıyım. Geçen yılda aynı turnuvaya katılmıştım ve finalde yenilmiştim ama bu sene rakibimi yenmeyi başardım. Benim için zor oldu ama Allah'ın izni ile kazandım." dedi.

Bundan sonraki hedefleri hakkında da bilgi veren Hakan Doğan, 2015 yılının kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Hakan Doğan, en büyük hayalinin de 5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek olimpiyatlar için vize almak olduğunu da belirterek, "Bundan sonraki hedefim de 2015 yılında yapılacak olan olimpiyatlar için vize almak. Vize sonrası da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalyayı alıp Türk bayrağını dalgalandırmak." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY KULÜBÜ BAŞKANI'NIN ELİ ÖPEREK MADALYA ALMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Başkan Aysal'ın elinden ödül alırken neler hissettiğini de anlatan Fenerbahçeli sporcu, "Çok güzel bir duygu benim için. Orada da heyecandan duygularımı tam olarak belirtemedim. Çok heyecanlıydım şampiyon olmuştum ve yorgundum. Galatasaray Kulübü Başkanı'nın elini öperek madalya almakta çok güzel bir duygu. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz ve daha iyi kişilerden de madalya alacağız. Bir anda dediler Galatasaray Kulübü Başkanı madalya verecek. Ben de birden heyecanlandım, ayaklarım titredi. Çok onurlandım, duygulandım." diye konuştu.

KENDİ BAŞKANIMDAN DA ÖDÜL ALMAYI ÇOK İSTİYORUM

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sporcusu olduğunu belirten Hakan Doğan, "Kulübüm bize çok destek verdi, yardımcı oldu. Saha konusunda antrenör ve malzeme konusunda hep yardımcı oldu. Kendi başkanımızdan da ödül almayı çok isterdim ama kısmet buymuş. İnşallah ya olimpiyatlarda ya da Ahmet Cömert'te madalyayı onun elinden almak nasip olur." şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal'ın boks şubesi açmak için yönetimle konuşacağının hatırlatılmasına ise genç boksör şu yorumda bulundu:

"Bizim için daha iyi olur. Çünkü amatörlerde dört büyüklerin olması bizim için daha iyi olur çekişmeli maçlar olur. Bu da bizi daha iyi yerlere getirir. Ama şuan amatör kulüpler arasında boks branşında en iyi Fenerbahçe Spor Kulübü'dür."

Fenerbahçeli sporcunun annesi ve babası ise çok mutlu olduklarını ve duygulandıklarını söylediler. Anne Saniye Doğan ameliyatlı şekilde oğlunun maçını izlediğini belirtti.

Öte yandan oğullarının Galatasaray Kulübü Başkanı'nın elinden ödülünü almasının da kendileri için sürpriz olduğunu kaydettiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.