Aykut: Çok şanssız bir maçtı

Aykut: Çok şanssız bir maçtı

Bir takımını yaşabileceği bütün şanssızlıkları bir maçta yaşadıklarını belirten genç futbolcu Aykut Uluç: “ buradan bütün gereken dersleri çıkarıp önümüze bakmak zorundayız “ dedi.

Bir takımını yaşabileceği bütün şanssızlıkları bir maçta yaşadıklarını belirten genç futbolcu Aykut Uluç: “ buradan bütün gereken dersleri çıkarıp önümüze bakmak zorundayız “ dedi. Tecrübeli takımlar karşısında on kişi kalmanın çok büyük tehlike olduğuna dikkat çeken AykutUluç “Kırmızı kart olsun, penaltı olsun, kendi kalemize gol atmak olsun Bir maçta yaşayabileceğimiz bütün şanssızlıkları yaşadık. Takım olarak on kişi kalana dek çok iyi mücadele ettik. Birkaç pozisyonumuz var. Onları değerlendirebilsek her şey daha farklı olacaktı.  Böyle tecrübeli takımlar karşısında on kişi kaldığımız zaman zor duruma düşebiliriz.  Bütün gerekli dersleri çıkarıp önümüze bakmak zorundayız. İnanıyorum ki seri yakalayıp iyi bir çıkış yakalayacağız” ifadelerini kullandı.

SABRİ:DİRENCİMİZ KIRILDI

Anadolu Selçukluspor'un başarılı kalecisi Ahmet Sabri Fener, kendi kalelerinde gördükleri gol ve Turgay'ın gördüğü kırmızı kart oyun düzenlerini bozduğunu ve dirençlerini kırdığını ifade etti. Fener,  “Balıkesirspor maçı bizim için üst sıraları zorlamak adına önemli bir maçtı. Balıkesirspor’u sahada ezdik. Balıkesirspor adına hiçbir şey yoktu sahada. İster istemez kalemizde gördüğümüz gol, kırmızı kart bizi biraz oyundan kopardı. Sonrasında yine kendimize geldik. İlk yarıda nasıl oynadıysak ikinci yarıda öyle oynadık. Ancak bir hakemi aşamadık. Yani burada hakeme sallamak gibi olmasın ama; orada adam bana küfür ediyor. Ana avrat sövüyor, ailemizde tribünde… Bana sarı kart veriyor, ona sarı kart veriyor. Ona niye o zaman sarı kart verdin dediğimde cevap vermiyor. Hakkımı helal etmiyorum, biz bu gün daha üst sıralarda olabileceğimizi gösterdik. Bunu da en kısa sürede başaracağız” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum